Antena Meniu Search
x

Tânăra găsită moartă în casă, la Slatina, era fiica vătafului de la Sârbii Măgura. ”Ață scurtă. Atât a fost viața ei..”

Tânăra găsită moartă în casă, în Slatina, era fiica vătafului de căluş al cunoscutului ansamblu de la Sârbii-Măgura. Mihaela ar fi împlinit 23 de ani în câteva zile, dar a murit singură în casă din cauza unor afecțiuni cardiace de care nu știa.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.10.2020, 19:56

Tânăra găsită moartă în casă, la Slatina, era fiica vătafului de la Sârbii Măgura
Tânăra găsită moartă în casă, la Slatina, era fiica vătafului de la Sârbii Măgura - Mihaela Dulescu/Facebook
  • Mihaela a fost găsită moartă în apartamentul ei din Slatina, vineri, după nu le-a mai răspuns la telefon rudelor.
  • Mihaela suferea de o problema cardiacă nedescoperită până în momentul autopsiei.

După autopsie, medicul legist a stabilit că moartea a survenit ca urmare a tulburărilor majore de ritm cardiac apărute pe fondul patologiei cardio-coronariene. 

„Avea o circulaţie proastă asupra inimii. Hipoplazie de coronare, o malformaţie congenitală asupra inimii. N-a ştiut nimeni, nici măcar ea nu s-a văitat. Acum, Dumnezeu..., atât a fost viaţa ei... Va fi înmormântată la Sârbii-Măgura, lângă bunica ei, pe care o iubea foarte-foarte mult, bunica ei a murit acum 3 ani. A fost o fată foarte-foarte deşteaptă şi sufletistă”, a spus coregraful Nichita Dragomira, apropiatul familiei Dulescu, prieten bun cu tatălui tinerei, George Dulescu, potrivit adevarul.ro.

”Mai avea un an de facultate, era studentă în penultimul an la Drept. Cum se zice în popor, ghemul atât a fost, aţa scurtă. Şi nu există dacă. Dacă era un accident de circulaţie, puteai spune - dacă nu plecam, dacă... Aici nu există dacă, oriunde lucrul ăsta tot s-ar fi terminat. Ea n-a simţit niciodată această problemă, n-a avut scutire de la ora de sport“, a mai spus Nichita Dragomira.

Tânăra se ocupa şi de promovarea Ansamblului Sârbii-Măgura, un grup de tineri care au dus jocul de căluş în toată ţara, fiind invitaţi în cele mai importante spectacole folclorice şi în emisiuni celebre de televiziune.

Mihaela a fost găsită moarta în apartamentul său din Slatina, vineri, 9 octombrie 2020. Rudele o sunau încă de vineri, dar fata nu le-a mai răspuns la telefon. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăra găsită moartă în casă, la Slatina, era fiica vătafului de la Sârbii Măgura. ”Ață scurtă. Atât a fost viața ei..”