Antena Meniu Search
x

Subofiţerul criminal din Titu fusese părăsit de iubită de o săptămână. Ce i-a spus tinerei înainte să o înjunghie mortal de cinci ori

Militarul Florin Oprea a ucis după ce şi-a terorizat victima. "Credeai că nu te găsesc?", i-ar fi spus iubitei înainte să o înjunghie de cinci ori.

Vezi și

Militarul Florin Oprea a ucis după ce şi-a terorizat victima. "Credeai că nu te găsesc?", i-ar fi spus iubitei înainte să o înjunghie de cinci ori, într-un salon de coafură din Titu. Alexandra Marin era ameninţată cu moartea de subofiţerul din Ministerul Apărării. Şi n-avea curaj să iasă pe stradă neînsoţită. Florin Oprea şi-a recunoscut faptele. În urmă cu doar trei luni, trecuse cu brio ultimul test psihologic.

Alexandra Marin a fost ucisă cu cinci lovituri de cuţit. Un atac sălbatic. Totul a durat mai puţin de două minute. Militarul Florin Oprea a intrat în salonul de coafură, unde tânăra de 25 de ani era la manichiură, la numai trei paşi de uşa de la intrare. S-ar fi luptat pentru viaţa ei. 

În timp ce angajaţii salonului încercau să o ajute, subofiţerul a fugit printre blocuri. S-a urcat în primul taxi care i-a ieşit în cale şi l-a rugat pe şofer să-l ducă la o secţie de poliţie. Pe drum, chiar el a sunat la 112.

Gelozia l-ar fi împins spre crimă. Alexandra îl părăsise în urmă cu doar o săptămână, sătulă de bătăi şi ameninţări. Era terorizată, povesteşte familia. 

Pe acelaşi subiect

În ziua atacului, militarul şi-ar fi planificat fiecare pas. Înainte de crimă, şi-ar fi cumpărat cuţitul dintr-o piaţă. 

Florin Oprea era specialist în reparaţii şi conservare, în cadrul garnizoanei Târgovişte. În urmă cu câţiva ani, participase la o misiune în Afganistan. Doar trei luni trecuseră de la ultimul test psihologic, pe care l-a trecut cu brio. Şi totuşi, era cunoscut pentru violenţe extreme. Fosta lui soţie povesteşte că a fugit din ţară ca să îşi salveze viaţa. 

Florin Oprea a fost arestat preventiv. Fiica lui, orfană de mamă, a rămas acum în grija bunicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Subofiţerul criminal din Titu fusese părăsit de iubită de o săptămână. Ce i-a spus tinerei înainte să o înjunghie mortal de cinci ori