Antena Meniu Search
x

Misterul din Munţii Buzăului. Fenomene stranii şi mărturii înspăimâtătoare

Ţara Luanei, din Munţii Buzăului este o zonă despre care localnicii spun că oamenii dispar în „ceaţă“, sau sunt duşi în alte locuri de o forţă nevăzută.

 Specialiştii care au cercetat acest fenomen au descoperit că dispariţiile se produc „natural“, în anumite condiţii fizice, sau par a fi voinţa „cuiva“.

Oamenii vorbesc despre teleportări stranii, toate legate de căutătorii de comori, de parcă ar fi un „zeu“ care apără tezaurele sacre îngropate în zonă şi îi „azvârle“ pe cei care se apropie prea mult de ele.

Bătrânii locului spun că au fost câţiva care au fost azvârliţi în timp ce săpau după comori. După ce şi-au revenit ei ar fi povestit cum, în timp ce săpau, au apărut spirite, după care s-au trezit departe de locul unde se aflau, de parcă ar fi fost ridicați şi aruncați de acele spirite ce păzeau comoara.â

În anii 80 s-au făcut o serie de experiemnte în zonă. Astfel, a fost adus un medium cu aptitudini deosebite, care s-a oferit să verifice cu ochii minţii ce se întâmplă cu acele „aspirări“ în ceaţa albastră, fiind dus într-un loc unde aparatele indicau o turbulenţă energetică.

Spre stupefacția celor prezenți, subiectul a dispărut pur şi simplu din faţa lor. A fost descoperit după aproape o oră, căzut la pământ, incapabil sa vorbească, la câteva sute de metri de locul din care dispăruse şi unde îl mai căutaseră cu câteva minute înainte de a fi găsit. Când şi-a revenit, primele cuvinte au fost: „Am venit de Dincolo“.

sursă: stirile.rol.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Misterul din Munţii Buzăului. Fenomene stranii şi mărturii înspăimâtătoare