Nimic nu se compară cu friptura de porc pe masa de Crăciun. Şi mai bună e friptura de porc Mangaliţă
La oraş, colindele şi târgurile de Crăciun dau startul sărbătorilor de iarnă. La ţară, pregătirile încep cu mult înainte. Tot în Sibiu, dar în comuna Racoviţa, Daniel Limbăşan se pregăteşte de Crăciun cu bunătăţi din carne de porc Mangaliţa. De cinci ani, a lăsat viaţa de la oraş şi s-a mutat la curte, ca să-şi transforme visul în afacere.
La oraş, colindele şi târgurile de Crăciun dau startul sărbătorilor de iarnă. La ţară, pregătirile încep cu mult înainte. Tot în Sibiu, dar în comuna Racoviţa, Daniel Limbăşan se pregăteşte de Crăciun cu bunătăţi din carne de porc Mangaliţa. De cinci ani, a lăsat viaţa de la oraş şi s-a mutat la curte, ca să-şi transforme visul în afacere.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰