Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri cutremurătoare făcute de Magda Vasiliu: "Există suferințe inimaginabile pe care nu le știe nimeni. Nu am nevoie nici de compasiune, nici de milă"

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu, care a șocat pe toată lumea, în urmă cu două zile, după ce a anunțat pe Facebook că fiul ei, Vlad, de numai 8 ani, a fost diagnosticat cu cancer, și că se confruntă cu probleme mari din cauza legilor din România, a trimis un nou mesaj pe Facebook.

Prezentatoarea TV Magda Vasiliu, care a șocat pe toată lumea, în urmă cu două zile, după ce a anunțat pe Facebook că fiul ei, Vlad, de numai 8 ani, a fost diagnosticat cu cancer, și că se confruntă cu probleme mari din cauza legilor din România, a trimis un nou mesaj pe Facebook.

Citește și Magda Vasiliu șochează din nou: "Exista suferinte inimaginabile pe care nu le știe nimeni"

Magda Vasiliu susține că se consideră o mamă norocoasă și că nu are nevoie "nici de compasiune, nici de milă și nici de bani". Ea a dezvăluit că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi că acesta a admis "extrem de sincer" că într-un caz similar care nu ar fi beneficiat de mediatizare "nu prea erau şanse" ca lucrurile să se rezolve.

"Le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine, dar nu pot sa ma abtin in a spune raspicat ca nu am nevoie nici de compasiune, nici de mila si nici de bani. Asa cum am spus si ieri, am nevoie de o lege bună, simplă, facută pentru cetățean. Azi am avut o discutie telefonica cu dl ministru Florian Bodog, așa cum de altfel a declarat și dansul in sedinta de guvern. Omul Florian Bodog m-a ascultat, m-a intrebat ce probleme am si mi place să cred ca a inteles mesajul meu. Astept cu nerabdare răspunsurile ministrului Florian Bodog. Pentru ca asa cum i am spus si dansului, eu sunt norocoasa în comparație cu alte mame. Asa e in România... Apari la tv, ai relatii, știi oameni... Atunci se rezolvă. L-am intrebat pe dl ministru ce sansa ar fi avut un copil ca Vlad dacă mama lui era o femeie care nu apărea la tv si trăia, sa zicem, in Giurgiu, fără bani, relatii și expunere publică... Răspunsul dlui ministru a fost extrem de sincer si confirma ceea ce stim cu totii... Nu prea sunt sanse...

Pe acelaşi subiect

Colegilor din presa care au dorit sa trateze pe larg situatia grava in care ma aflu, le multumesc! Dar scopul meu nu e sa apar la tv... Asa ca ii rog pe toti sa urmareasca activitatea de la Sanatate in cele 2 saptamani date de premier pentru micsorarea birocratiei. Ce am scris ieri nu e despre mine. E despre altii ca mine pe care nu i vede si nu i cunoaste nimeni... Stiti cati sunt doar aici, in Roma.???.. Nu stiti....nici eu n am stiut... Dar, acum am aflat. Exista suferinte inimaginabile pe care nu le stie nimeni. Iar sistemul trebuie sa rezolve destine, nu sa le franga definitiv", a scris Magda Vasiliu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Magda Vasiliu se află în Italia, unde fiul ei, diagnosticat cu cancer în urmă cu trei luni, urmează un tratament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Noi dezvăluiri cutremurătoare făcute de Magda Vasiliu: "Există suferințe inimaginabile pe care nu le știe nimeni. Nu am nevoie nici de compasiune, nici de milă"