Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi dezvăluiri în cazul morții lui Raul Ciobanu, bărbatul strivit de un container cu marfă într-un supermarket. Greșeala care i-a fost fatală

Este anchetă la Craiova, după ce clientul unui hipermarket a murit strivit de un container cu marfă. Angajatul magazinului e cercetat pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 29.12.2017 , 14:59

Este anchetă la Craiova, după ce clientul unui hipermarket a murit strivit de un container cu marfă. Angajatul magazinului este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Familia victimei a anunţat că, după înmormântare, va depune separat o plângere la poliţie. În paralel, şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj s-a sesizat şi a demarat o anchetă.

Articolul continuă după reclamă

Raul Ciobanu lucra în Germania şi venise de sărbători în ţară. El şi soţia petrecuseră Crăciunul la rudele din Caracal şi urmau să meargă acasă, la Motru. Înainte de plecare, opriseră pentru a-şi face cumpărăturile la hipermarketul din Craiova.

Pe acelaşi subiect

Tragedia s-a întâmplat când un angajat, care conducea motostivuitorul, a făcut o manevră greşită, iar un container plin cu produse electronice s-a prăbuşit de la câţiva metri înălţime, chiar peste bărbat.

Barbat strivit de un container intr-un supermarket in Craiova

Incidentul este cu atât mai grav cu cât zona în care se lucra cu utilajul nu fusese semnalizată în niciun fel. 

Printr-un comunicat, reprezentanţii hipermarketului şi-au exprimat regretul şi intenţia de a ajuta, în orice fel, familia victimei. De asemenea, aceştia şi-au arătat disponibilitatea de a colabora deplin cu organele de anchetă, pentru elucidarea condiţiilor în care s-a produs tragedia. 

"Înainte de orice, Selgros Cash&Carry își exprimă regretul profund pentru pierderea unei vieți omenești. Este și va fi alături de familia victimei, care a fost contactată. Compania face tot ce îi stă în putere pentru a o ajuta. De asemenea, reprezentanții Selgros Cash&Carry colaborează deplin cu organele de anchetă abilitate pentru elucidarea condițiilor în care s-a produs tragedia", se arată în comunicat.

"S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cei vinovați riscă 27 de ani de inchisoare", a declarat Mihaela Gîrd, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Noi dezvăluiri în cazul morții lui Raul Ciobanu, bărbatul strivit de un container cu marfă într-un supermarket. Greșeala care i-a fost fatală