Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu incendiul din clubul Bamboo. Anchetatorii nu au încă vreo pistă

Au apărut noi imagini din interiorul clubului Bamboo, care prezintă proporţia incendiului! Din construcţie a mai rămas doar scheletul metalic. Anchetatorii au reuşit, totuşi, să recupereze înregistrările făcute de camerele de supraveghere.

Vezi și

Au apărut noi imagini din interiorul clubului Bamboo, care prezintă proporţia incendiului! Din construcţie a mai rămas doar scheletul metalic. Anchetatorii au reuşit, totuşi, să recupereze înregistrările făcute de camerele de supraveghere.

Sunt imagini filmate în momentul izbucnirii incendiului din club. Angajaţii sar cu stingătoarele, în timp ce flăcările sunt din ce în ce mai mari. Acum, după incendiu, nu se mai vede decât scheletul metalic şi o mulţime de cabluri. Totul în jur este negru şi topit. 

Focul a pornit dintr-o începere care face legătura între un ballroom şi o sală de fitness. Când a fost văzut, ardeau draperiile.

-O încăpere în care nu exista nici măcar o priză. Nici o sursă de lumină. Nu era nimic aprins decât acel, exact cum aveţi acolo, EXIT, care a fost aprins până în momentul în care a căzut tavanul.

Pe acelaşi subiect

-Era foart mult fum şi tronsea pe pardoseală.

Înainte de incendiu, un chelner a văzut câţiva clienţi care fumau. Însă angajaţii ştiau cum să procedeze în aceste cazuri.

-Erau dotaţi cu nişte creioane tip laser. Clienţii erau semnalizaţi. Bineînţeles că foarte mulţi clienţi se întorceau cu spatele. Nu a luat foc de la o ţigară. Exclus.

-3-4 persoane care stăteau jos acolo şi fumau. Persoane care erau din salon de la Ballroom, unde aveam un eveniment normal. Le-a spus: "Ce căutaţi aici? Şi după, nu mai erau."

Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare. Dar suferise multe modificări după incendiul din Colectiv.

-Am fost felicitaţi pentru că aveam un număr mult mai mare de ieşiri de urgenţă şi am fost declaraţi practic locaţia cu cele mai multe şi cele mai largi ieşiri de urgenţă.

Acest lucru, dar şi faptul că angajaţii erau antrenaţi anual pentru a şti cum să intervină în cazul unui incendiu, au făcut ca sutele de clienţi să scape cu viaţă. Clubul nu avea sisteme de stropire din tavan, ci doar extinctoare. 

Anchetatorii nu pot intra încă în club pentru că e pericol de prăbuşire. Au găsit în cenuşă, lângă club, 3 înregistrări făcute de camerele de supraveghere. Dacă vor fi recuperate, aceştia ar putea să-i lămurească ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Noi imagini cu incendiul din clubul Bamboo. Anchetatorii nu au încă vreo pistă