Antena Meniu Search
x

Noi mărturii din infernul colectiv de la Bamboo. Clubul va fi reconstruit, după ce a ars complet

Vezi și

Noi mărturii din Bamboo arată amploarea incendiului şi panica creată printre clienţi. Administratorul clubului a declarat in exclusivitate pentru Observator că a fost printre ultimii care au ieşit din infern. Împreună cu proprietarul, Joshua Castellano, s-a asigurat că nimeni n-a rămas captiv şi au sperat că Bamboo va fi salvat.

Este momentul în care oamenii ies pe unde apucă. 

-Focul a început într-o zonă în care nu era nimeni, o zonă în care nu era activă nicio instalaţie electrică, în momentul incendiului. Era un singur bec, pe tavan, aprins.

Imediat, îşi aminteşte administratorul clubului, au alertat oamenii să iasă din club. Taximetriştii nu înţelegeau panica.

Pe acelaşi subiect

Adriana a fost în club cu încă cinci prieteni. Tinerii încercau să escaladeze gardurile de teamă că flăcările îi vor ajunge din urmă. Salvarea lor au fost angajaţii. Care au evacuat sutele de clienţi în mai puţin de 10 minute. 

-Nu mi-aş fie iertat niciodată dacă o persoană ar fi fost rănită grav sau să fi murit cineva acolo. Pentru mine ar fi fost ca şi sfârşitul vieţii, să am un om pe conştiinţă, spune administratorul clubului.

- Dacă nu erau ei, şi şi-ar fi băgat coada între picioare şi fugeau ei primii, rămâneau foarte mulţi închişi acolo. Până şi dansatoarele aveau extinctoare în mână, să stingă focul, susţin martorii.

Însă flăcările deveneau din ce în ce mai violente.

-Am ieşit din zona de ballroom, unde mai era un extinctor, să încerc să sting în continuare, şi colegul meu m-a tras de acolo, mi-a zis că pocneşte tavanul şi apoi o să pice şi apoi, la vreo 5 secunde, a picat tavanul la câţiva metri de noi. 

Atunci, conducerea clubului şi angajaţii au renunţat la orice speranţă de a mai salva localul.

-Împreună cu proprietarul clubului care era lângă mine, mă ţinea de mână, mi-e şi foarte bun prieten. Îmi era milă, nu ştiam ce să fac, ţipa la mine şi îmi spunea: Radule, luăm foc, luăm foc!

-Nu-mi venea să cred că flăcările s-au dus aşa de sus, cred că erau aproape de nivelul doi trei.

Lucian a fost prima persoană care a transmis, live pe facebook, incendiul de la Bamboo. 

Între timp, anchetatorii au audiat martorii cheie în acest caz, inclusiv pe Joshua Castellano, patronul clubului. La cele mai importante dovezi, încă nu au ajuns.

Odată cu cercetarea la faţa locului, procurorii ar putea să verifice ipotezele privind cauzele incendiului. Între timp, proprietarii clubului se gândesc să reconstruiască Bamboo.

-În acelaşi loc, o să-l reconstruim. De la zero. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Noi mărturii din infernul colectiv de la Bamboo. Clubul va fi reconstruit, după ce a ars complet