Antena Meniu Search
x

Noi piste în ancheta exploziei de la Arad. Anchetatorii investighează posibila legătura dintre un transport de țigări și omul de afaceri

Continuă ancheta în cazul omului de afaceri ucis în explozia propriei maşini. Misiunea nu e deloc uşoară: procurorii au de audiat mai mulţi martori, inclusiv pe oamenii cu care bărbatul a băut o cafea înainte de a se urca în maşină.

de Redactia Observator

la 31.05.2021, 13:58

Noi piste în ancheta exploziei de la Arad.
Noi piste în ancheta exploziei de la Arad.

De ieri, rând pe rând, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad sunt aduși martorii, dar și apropiați ai omului de afceri Ioan Crișan.

Anchetatorii caută indicii care ar puteai să-i ducă la motivul pentru care în mașina omului de afaceri a fost amplasat un dispozitiv artizanal acționat de la distanța. Potrivit surselor din achetă, în mașină a fost găsit praf de pușcă, iar scaunul omului de afaceri a fost total mutat din loc de suflul exploziei, semn că un astfel de dispozitiv ar fi fost amplasat sub scaunul lui sau în zona podului pedalier. 

Ce mai poate fi luat în calcul, la această oră, de către anchetatori, este un transport de țigări care a ajuns la Arad și a fost interceptat de polițiștii din Sâmbăteni, în data de 24 mai, și care s-ar putea să aibă legătură cu omul de afaceri. Se bănuiește că acesta le-ar fi dat pontul oamenilor legii, despre transportul cu 600 de baxuri de țigări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Noi piste în ancheta exploziei de la Arad. Anchetatorii investighează posibila legătura dintre un transport de țigări și omul de afaceri