Antena Meniu Search
x

Mama fetei găsită moartă, dezbrăcată pe marginea Autostrăzii Soarelui, rupe tăcerea

O farmacistă din Prahova, voluntar care lupta pentru drepturile femeilor, a murit în condiţii suspecte. Plecase la un concert în Bucureşti.

Vezi și

O farmacistă din Prahova, voluntar care lupta pentru drepturile femeilor, a murit în condiţii suspecte. Plecase la un concert în Bucureşti. Şi patru zile mai târziu, a fost găsită moartă pe un câmp din Călăraşi. Dezbrăcată, cu hainele şi actele aruncate la mare distanţă de cadavru. Cu o săptămână înaintea morţii, tânăra vorbea într-un mesaj postat pe Facebook despre o descoperire şocantă. Procurorii nu exclud crima, dar incă nu au răspuns la o mulţime de întrebări. 

Mama Mirabelei nu mai ştie ce să creadă: "Noi bănuim că a fost fugarită, ameninţată. Vreau să ştiu si eu de ce am îngropat copilul ăsta!" 

Mirabela le-a fost adusă rudelor acasă în sicriu, fără explicaţii. Moartea ei este suspectă. Tânăra farmacistă plecase din Prahova, spre Bucureşti, la un concert. "Şi-a luat nişte hăinuţe să ducă în plasă la nişte copii sărmani. cu jucarioare, că ea aşa făcea, îşi dădea şi sufletul din ea.", povesteşte mama Mirabelei. 

Patru zile mai târziu, fata a fost găsită moartă, pe un câmp din Călăraşi. Dezbrăcată. Hainele şi geanta erau aruncate la peste 800 de metri de cadavru, aproape de o cale ferată. 

Pe acelaşi subiect

Legiştii n-au găsit urme de violenţă pe trupul tinerei. Un stop cardio-respirator şi frigul ar fi ucis-o. Totuşi, anchetatorii au cerut teste toxicologice. Familia vorbeşte despre ameninţări pe care tânăra farmacistă le-ar fi primit pe telefon şi pe contul de socializare. Ultimul mesaj pe care l-a trimis părinţilor a fost de pe un număr necunoscut. Cu toate acestea, la peste două săptămâni de la descoperirea cadavrului, laptopul fetei zace şi acum pe biroul din casă. 

Familia bănuieşte că Mirabela a intrat într-un anturaj suspect. Înainte de dispariţie, îi vorbea bunicii despre salvarea unor copile de 14 ani. Într-un filmuleţ postat pe Internet, spunea că a făcut o descoperire şocantă: "Am primit o veste destul de şocantă, încă nu pot să o divulg. Ideea e că  o să încerc să mă descurc, să vorbesc cu mai mulţi prieteni să mă ajute, să vedem cum facem."

Mirabela nu ar fi avut motive să-şi ia viaţa, spun părinţii. După absolvirea Facultăţii de Farmacie, făcuse cursuri de turism şi îşi găsise un job în Sinaia. 

Anchetatorii nu exclud ipoteza unei crime. Nu au deocamdată, însă, răspunsuri la multe întrebări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Mama fetei găsită moartă, dezbrăcată pe marginea Autostrăzii Soarelui, rupe tăcerea