Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de 10 ani, pălmuită de o adolescentă de 14 ani în faţa altor copii. “Sper că am filmat, că nu am dat pe lângă”

O fetiţă de 10 ani a fost pălmuită de o adolescentă de 14 ani în faţa altor copii, fără ca nimeni să intervină. În tot acest timp, un băiat care filmează este preocupat nu de starea victimei, ci dacă a surprins în înregistrare momentul violent.

de Monica Palade

la 27.06.2021, 15:55

Vezi și

Imaginile au fost filmate în Cartierul Carpați II din municipiul Satu Mare. Iar martorii se amuză teribil după incident: „Woa, direct în gură. Sper că am filmat, sper că nu am dat pe lângă”, se aude spunând cel care filmează.

Incidentul a fost făcut cunoscut publicului de presasm.ro şi vine după alte scandaluri de acest fel între tineri.

Violenţa între tineri, un fapt obişnuit

În urmă cu ceva timp, cinci tinere din Târgu Frumos s-au luat la bătaie în plină stradă din cauza unei postări pe Facebook. Adolescentele de 15 şi 16 ani şi-au împărţit pumni şi picioare, sub privirile trecătorilor care nu au intervenit, în timp ce alţi tineri filmează momentul.

În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu, iar fetele au fost identificate. Toate adolescentele au fost chemate la Poliție pentru a da declarații.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de 10 ani, pălmuită de o adolescentă de 14 ani în faţa altor copii. “Sper că am filmat, că nu am dat pe lângă”