Antena Meniu Search
x

O fetiţă de şapte ani a fost la un pas de înec la un ştrand privat din Satu Mare

O fetiţă de şapte ani a fost în pericol de înec la un ştrand privat din Satu Mare. Copila a fost scoasă inconştientă din apă, dar a fost salvată de un angajat al ştrandului.

Vezi și

O fetiţă de şapte ani a fost în pericol de înec la un ştrand privat din Satu Mare. Copila a fost scoasă inconştientă din apă, dar a fost salvată de un angajat al ştrandului.

O fetiţă de şapte ani este acum în viaţă datorită unui asistent. Bărbatul nu vrea să fie filmat. Este pensionar şi e angajat la ştrandul din oraş. A lucrat, însă, o viaţă ca asistent la urgenţe. Şi nu a uitat să salveze. 

Nesupravegheată, fetiţa de şapte ani ar fi alunecat în bazin. Un alt copil s-a lovit de ea în apă şi a început să ţipe. Era inconştientă când a fost scoasă la suprafaţă. 

Incindentul este anchetat de poliţie, care a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Un incident similiar a avut loc la Iaşi, în urmă cu doar câteva zile, când un băieţel de patru ani a căzut în bazinul celui mai mare ştrand din oraş. Tatăl l-a resuscitat până când a sosit ambulanţa şi l-a salvat.  

Pe acelaşi subiect

Pericolul este la fel de mare şi pe litoral. Astăzi, în Eforie Sud, a fost ridicat steagul galben. Marea a fost agitată, iar scăldatul a fost permis doar înotătorilor experimentați. Teoretic. Practic, cei mai mulţi turişti au ignorat avertizările salvamarilor. 

Salvamarii doar fluieră. Nu pot da amenzi. Îşi riscă, însă, propria viaţă când turiştii sunt în pericol.  

18 oameni s-au înecat până acum în staţiuni, ignorând steagul roşu sau luând în glumă valurile puternice şi curenţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » O fetiţă de şapte ani a fost la un pas de înec la un ştrand privat din Satu Mare