Antena Meniu Search
x

Locuitorii din Cheia, la un pas de a pune mâna pe jumătate de milion de euro! Este suma oferită de familia unui bărbat dispărut în zonă, în urmă cu doi ani!

O jumătate de milion de euro este suma care i-a pus în mişcare pe locuitorii din Cheia. Oamenii au reluat căutările în cazul kuweitianului dispărut în urmă cu doi ani, în localitate, după ce familia lui a mărit recomensa. Fiii bărbatului de 81 de ani speră ca în acest fel să-şi găsescă tatăl. Pentru asta, au adus din ţara lor şi nişte detectivi. Dispărutul e unul dintre cei mai bogaţi kuweitieni, iar cazul este urmărit şi de emirul din Kuweit. 

Vezi și

O jumătate de milion de euro este suma care i-a pus în mişcare pe locuitorii din Cheia. Oamenii au reluat căutările în cazul kuweitianului dispărut în urmă cu doi ani, în localitate, după ce familia lui a mărit recompensa. Fiii bărbatului de 81 de ani speră ca în acest fel să-şi găsescă tatăl. Pentru asta, au adus din ţara lor şi nişte detectivi. Dispărutul e unul dintre cei mai bogaţi kuweitieni, iar cazul este urmărit şi de emirul din Kuweit. 

Bărbatul are cam aceeaşi vârstă cu dispărutul Mohammed Albaghli. Mai exact, peste 80 de ani. Recompensa de 500.000 de euro, pe care nici nu ştie să îi numere, spune bătrânul, l-a mânat pe cărările muntelui. 

Sunte râpe periculoase şi animale sălbatice în zonă, spune bătrânul. Fiarele însă n-au atacat pe nimeni până acum. Aşa că omul nu crede că Mohammed Albaghli s-ar fi rătăcit pe acolo. Cetăţeanul kuweitian a dispărut fără urmă pe 5 august 2015 în timp ce se plimba. Şi, până acum, nu a fost găsit nici măcar un obiect de-al bătrânului deşi s-au făcut multe căutări în zonă.

"Dar unde e? Dacă am avea aşa, o picătură...să ştim de el ar fi bine", spune un localnic. 

Pe acelaşi subiect

"E luat de aici, e luat de cineva. E luat cu maşină, cu ceva şi dus... Şi de acolo poate cu avionul, nu cred că mai este pe aici", este de părere un altul.

"N-avea cum să dispară un om la vârsta dânsului decât dacă e ceva aranjat.100%, ori duşmani ai dânsului, ori aranjat, plecat cu altă maşină, mai ales că era la căderea serii, dispărut din ţară şi cu asta basta!" spune un bărbat. 

Iniţial, familia dispărutului a oferit o recompensă de 100 de mii de euro. Acum a mărit-o însă la jumătate de milion de euro. Iar localnicii au reacţionat.

"Eu m-aş duce, să ştiţi. La vârsta mea pentru nişte bani", mărturiseşte o bătrână.

"Acest om din Kuweit are o avere foarte mare şi probabil că sunt alte interese. Părerea mea, ştiu exact despre caz, este că a fost răpit", spune un localnic. 

Şi fratele lui Mohammed Albaghli, dar şi fii acestuia cred acelaşi lucru. Mai ales că paşaportul şi banii acestuia au fost găsiţi la hotelul unde era cazat. Totuşi, până acum nu s-a făcut nicio cerere de răscumpărare. Rudele au primit între timp mai multe telefoane dar niciunul nu i-a condus pe vreo pistă sigură. 

"Îl ştiam ca un om bun. Era Ok, era un om excepţional!", prietenul lui Mohammed Albaghli, Alessandro Enza.

Mai mulţi detectivi au venit din Kuweit şi, împreuna cu poliţia de la noi, încearcă să facă lumină în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Locuitorii din Cheia, la un pas de a pune mâna pe jumătate de milion de euro! Este suma oferită de familia unui bărbat dispărut în zonă, în urmă cu doi ani!