Antena Meniu Search
x

Dispariție MISTERIOASĂ! Poliţia crede că submarinul Nautilus, la bordul căruia se afla jurnalista suedeză Kim Wall, a fost scufundat intenţionat

Poliţia daneză crede că un submarin aflat în centrul unei anchete privind dispariţia unei jurnaliste suedeze a fost scufundat în mod intenţionat, relatează BBC News.

Poliţia daneză crede că un submarin aflat în centrul unei anchete privind dispariţia unei jurnaliste suedeze a fost scufundat în mod intenţionat, relatează BBC News.

Kim Wall, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută ultima dată joi seară, la bordul vasului, împreună cu proprietarul acestuia, Peter Madsen, în vârstă de 46 de ani. Ulterior, submarinul s-a scufundat, iar Madsen a fost salvat, după care a fost arestat şi acuzat de omucidere.

Vasul, Nautilus, a fost scos la suprafaţă, dar în el nu a fost găsit niciun cadavru.

Madsen a spus iniţial că a lăsat-o pe Wall la mal, înainte ca submarinul să se scufunde, dar poliţia a anunţat că şi-a modificat ulterior declaraţia, dar nu a precizat cum.

Autorităţile nu au furnizat detalii pentru a stabili de ce cred că Nautilus a fost scufundat intenţionat, însă ipoteza contrazice explicaţia lui Madsen, potrivit căruia a fost o problemă tehnică.

Madsen, care a negat orice implicare în moartea lui Wall, va fi ţinut în arest timp de 24 de zile, cât timp ancheta este în curs.

Iubitul lui Wall a anunţat că este dispărută după ce nu s-a mai întors din ceea ce ar fi trebuit să fie o excursie scurtă cu submarinul. Ea scria despre Madsen şi vasul său, care, la un moment dat, era cea mai mare ambarcaţiune de acest fel construită de un privat.

Poliţia a făcut apel către eventuali martori care ar fi văzut-o pe Wall joi seara. “Încă sperăm să o găsim pe Wim Wall în viaţă, însă ne pregătim și pentru eventualitatea că nu mai este în viață”, a declarat şeful brigăzii de omucideri din Copenhaga, Jens Moller. 

Sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Dispariție MISTERIOASĂ! Poliţia crede că submarinul Nautilus, la bordul căruia se afla jurnalista suedeză Kim Wall, a fost scufundat intenţionat