Antena Meniu Search
x

GROAZNIC! O mamă a intrat pe contrasens cu maşina şi a murit! Una dintre fiicele ei era în autoturism

O tânără de 31 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier. A pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară.

Vezi și

O tânără de 31 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier. A pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară.

Luni seară. Un drum obişnuit s-a trasformat într-o tragedie. Femeia care se afla la volanul maşinii roşii, din imagini, a pierdut controlul. Alături de ea erau fetiţa ei, dar şi o altă copilă, rudă cu cele două.  

-Femeia de 31 de ani, care conducea autovehicolul, venea dinspre Brăneşti şi se ducea spre Pantelimon, iar poliţiştii spun că în această zonă ar fi intrat pe contrasens.

Accidentul a avut loc în apropierea podului Brăneşti, din judeţul Ilfov. Vizibilitatea era una extrem de scăzută, din cauza ceţii, carosabilul era umed, iar zona nu era deloc luminată.

Pe acelaşi subiect

O luptă pentru supravieţuire s-a dat şi pentru cele două fetiţe, care erau blocate în maşină. Au fost scoase dintre fiare, cu ajutorul echipei de descarcerare. Impactul a fost unul violent. Bateria maşinii se afla la câţiva metri, iar hainele copilelor erau împrăştiate pe jos. 

-Una dintre fetiţe era in stare de inconştienţă, între timp medicii au reuşit să o aducă pe linia de plutire.

-Cele două fetiţe în vârstă de 6 şi 7 ani sunt internate pe secţiile de ortopedie şi chirurgie, aici la spitalul Grigore Alexandrescu, din Capitală. Surse medicale spun că starea acestora este bună, dar vor rămâne în continuare internate pentru câteva zile.

În urmă cu câţiva ani, în acelaşi loc, a avut loc un alt accident mortal. Astăzi, distruşi de durere, soţul, socrul, dar şi o altă rudă a şoferiţei au venit să aprindă o lumânare la locul tragediei.

-Soţul femei ne-a povestit, în exclusivitate, chiar aici la locul accidentului, că femeia mergea cu cele două fetiţe la cursurile de înot. Nu-şi explică cum ar fi putut avea loc o astfel de tragedie, mai ales că, spune el, maşina era într-o stare foarte bună.

Şoferul autoutilitarei, care conducea regulamentar, a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Pasagerul din dreapta, însă, a fost oprit pentru câteva ore la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru investigaţii.

Acum, rudele femeii se pregătesc de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » GROAZNIC! O mamă a intrat pe contrasens cu maşina şi a murit! Una dintre fiicele ei era în autoturism