Antena Meniu Search
x

Dezamăgită în dragoste, a vrut să se sinucidă la școală! O elevă de la un liceu din Oradea s-a tăiat la mâini și gât, în baia școlii

O elevă de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea a ajuns, joi, la spital, după ce a fost găsită căzută în baia liceului.

- Foto: Hepta

O elevă în clasa a IX-a de la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea a ajuns, joi, la spital, după ce a fost găsită căzută în baia liceului, cu zgârieturi la încheieturile mâinilor şi la gât.

Fata a fost găsită de o colegă, joi dimineața, în una din pauze.

"Nu ştim ce s-a întâmplat, din ce cauză a căzut. Avea pe mână nişte zgârieturi, superficiale, iar pe jos erau câteva picături pe sânge", a declarat directorul Colegiului, profesorul Virgil Blage, joi, pentru ebihoreanul.ro.

Echipajul SMURD chemat la şcoală a transportat-o pe adolescentă la spital, unde a fost supusă unor investigaţii medicale, urmând a se stabili inclusiv dacă tânăra a consumat substanţe interzise sau nu.

"Adolescenta a fost preluată cu plăgi escoriate la ambele antebraţe şi în regiunea gâtului, stabilă din toate punctele de vedere. A fost transferată la Spitalul municipal", a declarat dr. Alexandru Mateoc, purtător de cuvânt la SMURD.

Potrivit unor surse, la baie ar fi fost descoperită o lamă cu care se presupune că s-ar fi rănit eleva. Din declaraţiile colegilor, fata era îndrăgostită de un băiat de la Liceul Sportiv şi s-a supărat că acesta ar fi refuzat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Dezamăgită în dragoste, a vrut să se sinucidă la școală! O elevă de la un liceu din Oradea s-a tăiat la mâini și gât, în baia școlii