Antena Meniu Search
x

O româncă, asistentă medicală în Italia, a făcut ravagii printre pacienți! Tânăra de 33 de ani le-a furat peste 40.000 de euro de pe carduri

O asistenta medicală româncă, în vârstă de 33 de ani a fost arestată în Italia, fiind acuzată că a furat peste 40.000 de euro de la pacienții ei.

O asistenta medicală româncă, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată în Italia, fiind acuzată că a furat peste 40.000 de euro de la pacienții ei.

Anca Viorica Petrehus a fost arestată în flagrant de către carabinierii din Padova, în timp ce fura cardul unui pacient în vârstă de 70 de ani de la o cămin pentru bătrâni.

Românca este acuzată că a retras peste 40.000 de euro din conturile unor pacienți, folosindu-se de cardurile de credit sau de debit ale acestora, scrie ilgazzettino.it.

Articolul continuă după reclamă

Românca a furat peste 40.000 de euro

Pe acelaşi subiect

Anca Viorica Petrehus era angajată ca asistentă medicală la secția de Ortopedie a Spitalului din Padova. Ea e divorțată și, potrivit sursei citate, este împovărată de datorii.

Alerta a fost dată de un pacient de 77 de ani, care a descoperit, după o scurtă internare la ortopedie, că i-au dispărut 9.500 de euro din conturi. Românca se folosise de șase ori de cardul acestuia, pentru a retrage banii de la bancomat.

De asemenea, Anca Viorica Petrehus ar fi lăsat fără 2550 de euro un pacient marocan, de 54 de ani, iar altor două persoane le-ar fi furat suma de 30.000 de euro.

Românca, prinsă în flagrant delict

Miercuri, 7 martie, românca s-a deplasat la un cămin de sprijin pentru bătrâni, "Immacolata Opera Concezione" din Padova. Aici, a intrat în camera unui pacient de 70 de ani, pe care-l cunoscuse în perioada în care fusese internat la secția de ortopedie din spitalul unde lucra.

Profitând de faptul că acesta a ațipit câteva momente, femeia a sustras un card dintr-un portofel pe care bătrânul îl avea lângă pat și s-a îndreptat spre un bancomat. 

Însă, aici, a fost prinsă de carabinierii care o așteptau.

Românca, cunoscută drept "asistenta diabolică"? 

La sfârșitul lunii ianuarie, presa italiană relata cazul unei asisteme medicale românce, angajată tot la secția de ortopedie a spitalului din Padova, care reușise să păcălească zeci de bărbați, furându-le bani de pe cardurile de credit.

Poliţia italiană a investigat cazul unei asistente acuzată că a drogat mai mulţi bărbaţi, apoi le-a furat banii.

Într-unul dintre cazuri, tânăra și-a invitat un coleg la cină, l-a drogat cu somnifere, apoi i-a furat cardul bancar de pe care a retras 250 de euro.

Nu este clar dacă este vorba despre aceeași asistentă care a furat de la pacienți, presa italiană nefăcând nicio referire în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Stiri externe » O româncă, asistentă medicală în Italia, a făcut ravagii printre pacienți! Tânăra de 33 de ani le-a furat peste 40.000 de euro de pe carduri