Antena Meniu Search
x

(P) Husele de canapea de la AloShop - protecție cu aspect plăcut!

Canapeaua este de cele mai multe ori punctul central al camerei de zi. Adesea, aici începem să ne reîncărcăm bateriie atunci când ajungem acasă după o zi stresantă - petrecem timp cu familia, ne destindem în compania necuvântătoarelor, vedem un film sau citim cartea preferată.

de Redactia Observator

la 05.08.2022, 16:19

La AloShop întelegem că micile detalii contribuie la imaginea de ansamblu, de la decorațiuni până la aspecte utile și practice. Câteva ajustări calitative și bine alese pot face din casă, acasă!

Indiferent că aveți un mobilier vechi, nou, sau unul ce trebuie reîmprospătat, husele de protecție sunt cheia pentru a-i mări durata de viață, rezultatul fiind imediat vizibil și palpabil.

Astfel, vă prezentăm soluțiile noastre, prin gama de huse pentru canapele, fotolii și colțare Easy Cover Protect, sau husele de fotolii și canapele Sofa Saver, extrem de apreciate de majoritatea cumpărătorilor, cu ajutorul cărora scăpați de grija petelor cauzate de firmituri, scame sau murdărie, dar și de daunele provocate de gheruțele animalor. Tehnologiile utilizate împiedică pătrunderea lichidelor în țesătură și apariția semnelor de uzură.

Modelele sunt proiectate pentru a fi durabile, rezistente și plăcute vederii, sunt ideale pentru familiile cu animale de companie sau copii mici, ferindu-i pe cei dragi de acarieni sau microbi care pot provoca alergii sau iritații.

Toate aceste calități reunite fac din husele Sofa Saver și Easy Cover Protect investitii cu adevărat profitabile, amortizate în timp prin renunțarea la tratamente profesionale sau chiar înlocuiri și schimburi mult mai costisitoare. Husele de canapea din cele 2 game acoperă o gamă largă de necesități, fiind disponibile în mai multe variante și pachete avantajoase.

Pe AloShop.ro veți găsi modele cu două sau trei locuri, cu dimensiuni de la 223 cm x 177 cm până la 298 cm x 177 cm, pachetele oferind combinații avatajoase (set de o husă de canapea împreună cu una sau două huse pentru fotoliu, uneori însoțite de diferite accesorii precum organizatoare care pot fi agățate de manerele canapelei).

Luând în considerare combinațiile variate de nuanțe disponibile și presărând un pic de imaginație, observăm că husele de protecție se potrivesc oricărui tip de ambient!

Pachetele au prețuri cuprinse între 99 și 249 lei, în funcție de dimensiuni și număr de perechi!

AloShop.ro livrează doar produse originale, văzute la TV, direct la tine acasă, prin curier rapid.

Alege sa trăiești confortabil cu AloShop!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » (P) Husele de canapea de la AloShop - protecție cu aspect plăcut!