Antena Meniu Search
x

Până la moarte şi dincolo de ea! Ioan, un bătrân dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj

Până când moartea ne va despărţi! Aşa sună jurământul făcut în faţa lui Dumnezeu. Însă, adeseori, dragostea trece şi această barieră. Ioan Horea, un bătrân de 96 de ani din Cluj, a fost dat dispărut de familie în cursul zilei de joi.

de Monica Palade

la 11.06.2021, 19:07

Până la moarte şi dincolo de ea! Ioan, un bătrân dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj

Pensionarul a plecat de acasă în jurul orei 14.00 şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei.

La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Doar că în cursul zilei de vineri, bătrânul a fost găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca. 

S-a stins din viaţă lângă mormântul soţiei

Din primele verificări, nu există suspiciuni cu privire la decesul acestuia. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Detaliul tulburător este că bătrânul s-a stins din viaţă în apropierea mormântului soţiei sale. Cel mai probabil venise să o viziteze.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sărbătoriţi ziua de Dragobete?

Observator » Stiri sociale » Până la moarte şi dincolo de ea! Ioan, un bătrân dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj