Antena Meniu Search
x

Video Pasajul Doamna Ghica, data deschiderii. Opt camioane, fiecare cu încărcătură de 40 de tone, vor testa siguranţa podului

Pasajul Doamna Ghica se deschide pe 7 septembrie, cu patru zile înainte de începerea şcolii. În următoarele două săptămâni podul va trece prin probele de rezistenţă. Pe 24 şi 28 august, opt camioane încărcate cu câte 40 de tone fiecare se vor plimba pe pod pentru a-i testa siguranţa. Şantierul a fost deschis în 2018, iar primul termen de finalizare a fost în mai 2020. Municipalitatea a plătit 130 de milioane de lei pentru pasajul Doamna Ghica. 

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 21:47

Vezi și

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt tot mai aproape de final şi se lucrează la finalizarea ultimului strat de asfalt.

"Lucrările la Pasajul Doamna Ghica sunt tot mai aproape de final. Au fost montaţi stâlpii de iluminat şi se lucrează la finalizarea ultimului strat de asfalt. Urmează trasarea marcajului rutier şi instalarea parapetelor New Jersey", a scris Nicuşor Dan, săptămâna trecută, pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Pasajul Doamna Ghica, data deschiderii. Opt camioane, fiecare cu încărcătură de 40 de tone, vor testa siguranţa podului