Antena Meniu Search
x

Gest INCREDIBIL al unor părinţi din Iaşi! Oamenii au DONAT organele fiului lor în vârstă de 7 ani!

Paul, un copil în vârstă de 7 ani, din Iaşi, a salvat de la moarte cinci oameni după ce organele sale au fost donate de părinţi.

Un copil din Iaşi a salvat de la moarte 5 oameni după ce organele sale au fost donate de părinţi!

Paul, un copil în vârstă de 7 ani, din Iaşi, a salvat de la moarte cinci oameni după ce organele sale au fost donate de părinţi.

Părinții băiețelului care a fost victima unui accident rutier în urma cu o săptămână au decis că organele acestuia sa fie donate pentru ca viaţa fiului lor să nu fi fost în zadar.

Astfel, rinichii, corneea și ficatul au dat șansa la o viață normală altor persoane. Unul dintre rinichi și corneea au rămas la Iași. O echipa de la spitalul clinic Dr. C. I. Parhon a realizat transplantul salvator pentru un copil.

Celalt rinichi a ajuns la București și încă se caută primitorul perfect compatibil. Ficatul a ajuns la o femeie de 38 de ani tot din București care suferea de ciroză biliara și singura sa salvare ar fi fost acest transplant.

Corneea a rămas și ea la Iași și urmează să ajute alte două persoane să vadă din nou.

Este pentru prima data când echipa de medici care a prelevat organele a fost formată exclusiv din medici ieșeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Gest INCREDIBIL al unor părinţi din Iaşi! Oamenii au DONAT organele fiului lor în vârstă de 7 ani!