Antena Meniu Search
x

Porcii s-au transformat azi, sub cuţit, în cârnaţi, tobă şi jumări

E ziua marilor sacrificii. Ziua în care un milion de porci se transformă în bucate tradiţionale de Sărbători. De Ignat, în toate satele româneşti, s-au ascuţit cuţitele şi s-a pus ţuica la fiert. Ca orice tradiţie, şi arta sacrificării porcului are meşterii ei, care se asigură că suferinţa godacului e scurtă.

Vezi și

A venit ziua în care un milion de porci dispar din coteţ şi se mută în afumătoare! După ultima cină, lui Ghiţă i se spune, cinstit, ce soartă îl aşteaptă. Destinaţia lui - meniul de Crăciun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Porcii s-au transformat azi, sub cuţit, în cârnaţi, tobă şi jumări