Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Porcii s-au transformat azi, sub cuţit, în cârnaţi, tobă şi jumări

E ziua marilor sacrificii. Ziua în care un milion de porci se transformă în bucate tradiţionale de Sărbători. De Ignat, în toate satele româneşti, s-au ascuţit cuţitele şi s-a pus ţuica la fiert. Ca orice tradiţie, şi arta sacrificării porcului are meşterii ei, care se asigură că suferinţa godacului e scurtă.

de Redactia Observator

la 20.12.2013 , 21:23

A venit ziua în care un milion de porci dispar din coteţ şi se mută în afumătoare! După ultima cină, lui Ghiţă i se spune, cinstit, ce soartă îl aşteaptă. Destinaţia lui - meniul de Crăciun.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Porcii s-au transformat azi, sub cuţit, în cârnaţi, tobă şi jumări