Antena Meniu Search
x

Poliția Capitalei, primele măsuri după ce interlopul Emi Pian a fost ucis

Șeful Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, a asigurat cetățenii că situația din București este sub control, după ce în sectorul 6 o bătaie între clanuri s-a soldat cu moartea unei persoane de 39 de ani, iar alta este rănită, la spital.

De Cornel Preda la 04.08.2020, 23:13
Poliția Capitalei, primele măsuri după ce interlopul Emi Pian a fost ucis
Interlopul Emi Pian a fost ucis. Poliția anunță primele măsuri - Facebook
  • Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost ucis noaptea trecută
  • Poliția Capitalei spune că nu va tolera ca liniștea publică să fie tulburată

Bogdan Berchet spune că Poliția Capitalei are capacitatea de a gestiona situaţii ca cea apărută după bătaia dintre clanuri din Sectorul 6 și că au fost instituite dispozitive speciale de siguranţă publică.

Asigurăm cetățenii din București că situația este sub control. Niciun cetățean nu trebuie să se simtă în pericol. Suntem aici pentru siguranța dumneavoastră și a familiilor dumneavoastră. 

În această dimineață, în sectorul 6 al Municipiului București a avut loc un conflict, în care au fost implicate mai multe persoane, conflict în urma căruia un bărbat de 39 de ani a decedat, iar un al doilea se află la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și colegii mei de la Serviciul Omoruri”, a declarat şeful Poliţiei Capitalei.

Poliția, mesaj pentru interlopi

Comisarul șef de poliție a mai declarat că forțele de ordine vor fi suplimentate și a transmis un mesaj și clanurilor de interlopi.

Am instituit dispozitive speciale de siguranță în sectoarele 5, respectiv 2, ce suplimentează forțele ce se aflau deja în teren.

Poliția Capitalei nu tolerează și nu va tolera activități și acțiuni care să tulbure liniștea publică și îi asigur pe toți cetățenii din București că suntem la datorie. Avem capacitatea de a gestiona astfel de situații.

Pentru cei care nu au respectat legea am un singur mesaj: suntem aici pentru că nu ne plac lucrurile nerezolvate.

Nu vom tolera ca liniştea oraşului să fie tulburată de acţiunile iresponsabile ale unor persoane care nu au respectat legea şi comunitatea”, a mai declarat şeful Poliţiei Capitalei.

Citește și:

Emi Pian, un celebru interlop, a fost ucis de o grupare rivală, într-o răfuială pe străzile din București

Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost ucis noaptea trecută, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe strazile Capitalei.

Membrii clanului Duduianu au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.

Emi Pian a fost considerat unul dintre cei mai influenți interlopi din România. Liderul clanului Duduianu a fost arestat în 2007 alături de mai mulți membri ai familiei pentru câteva luni, maximum un an.

Se știe că celebrul interlop participa des la jocuri de barbut. Împrumuta bani celor care rămâneau fără bani cu dobanzi de până la 35% pe zi.

La fel s-a întâmplat și noaptea trecută.

În timpul unei partide de barbut, la care participau și membri ai clanului Rinu, din Chitila, a izbucnit un scandal din cauza banilor.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul, iar o lovitură i-ar fi atins artera femurală. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Emi Pian, așteptat la poarta închisorii cu lăutari și artificii

Anul trecut, în septembrie, Emi Pian a fost eliberat din penitenciar, după ce fusese încarcerat tot pentru o faptă de cămătărie, la un joc de barbut.

La eliberare, a fost întâmpinat de rude și prieteni, în fața pușcăriei, cu lăutari și artificii.

El a fost denunțat de un bărbat care a explicat anchetatorilor că Emi Pian l-ar fi împrumutat cu 20.000 de lei și i-ar fi cerut să-și lase gaj mașina de lux, un Audi Q7.

Cu toate că omul și-ar fi achitat datoria, cămătarul i-a vândut mașina în contul unei presupuse datorii mai vechi.

Florin Mototolea împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% - 35%/zi.

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Membrii clanului Duduianu au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Poliția Capitalei, primele măsuri după ce interlopul Emi Pian a fost ucis