Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la locul unde a fost înjunghiat Emi Pian. Interlopii din clanul Duduianu jură răzbunare (Video)

Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre cei mai de temut interlopi din ţară și lider al clanului Duduianu, a fost ucis, noaptea trecută, de un membru al unei grupări rivale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.08.2020, 15:19

Emi Pian a fost ucis în stradă. Primele imagini de la locul răfuielii sângeroase Vezi și
  • Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 5.00.
  • În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu.

Crima a avut loc pe o stradă din Sectorul 6, în urma unui scandal izbucnit din cauza banilor, la o partidă de barbut la care ar fi participat și membri ai clanului Rinu, din Chitila.

Între cele două grupări a izbucnit un scandal, iar Pian a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuțitul. A fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

În timpul scandalului a fost înjunghiat și unul dintre membrii clanului Rinu, care a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Oamenii legii sunt alertă și se așteaptă la o răzbunare din partea clanului Duduianu, după ce liderul lor a fost ucis.

“Frații lui Emi Pian sunt în străinătate, vor ajunge la București în noaptea de marți despre miercuri. Va fi iureș, vă asigur”, a declarat o sursă pentru Libertatea.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Emi Pian, așteptat la poarta închisorii cu lăutari și artificii

Anul trecut, în septembrie, Emi Pian a fost eliberat din penitenciar, după ce fusese încarcerat tot pentru o faptă de cămătărie, la un joc de barbut.

La eliberare, a fost întâmpinat de rude și prieteni, în fața pușcăriei, cu lăutari și artificii.

El a fost denunțat de un bărbat care a explicat anchetatorilor că Emi Pian l-ar fi împrumutat cu 20.000 de lei și i-ar fi cerut să-și lase gaj mașina de lux, un Audi Q7.

Cu toate că omul și-ar fi achitat datoria, cămătarul i-a vândut mașina în contul unei presupuse datorii mai vechi.

Florin Mototolea împrumuta persoanele care pierdeau sume de bani și care doreau să mai joace pentru a recupera sumele pierdute, acest împrumut fiind condiționat de perceperea unei dobânzi cuprinse între 10% - 35%/zi.

Emi Pian era considerat unul dintre cei mai influenţi interlopi din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Membrii clanului Duduianu au revenit recent în atenţia publică după ce ar fi şantajat mai mulţi manelişti să cânte gratis la petreceri.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la locul unde a fost înjunghiat Emi Pian. Interlopii din clanul Duduianu jură răzbunare (Video)