Antena Meniu Search
x

Polițistul care şi-a bătut fosta iubită și a încercat s-o abuzeze va sta 15 zile după gratii. Femeia a fost lovită de față cu copilul lor de 2 ani (Foto)

Poliţistul Mihai Trocaru, fiul unui fost secretar de stat, va sta în arest în următoarele 15 zile după ce şi-a bătut crunt fosta iubită în faţa copilului lor de

Poliţistul Mihai Trocaru, fiul unui fost secretar de stat, va sta în arest în următoarele 15 zile după ce şi-a bătut crunt fosta iubită în faţa copilului lor de doi ani.

Mihai Trocaru, fiul unui fost șef al Poliției Transporturi Brașov, care a lucrat o perioadă și în Ministerul Transporturilor, a fost prezentat, joi, instantei Trbunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă, el fiind trimis după gratii pentru următoarele 15 zile.

"Poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 34 de ani din judeţul Braşov. Acesta este suspectat că în data de 2 ianuarie în jurul orelor 20,30, în timp ce se afla la domiciului concubinei sale, i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, i-ar fi reţinut telefonul mobil, i-ar fi interzis să părăsească locuinţa şi ar fi încercat cu forţa să întreţină raport sexual cu aceasta", a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvant IPJ Brasov.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, polițistul de la Serviciul Imigrări din Brașov a mers, în urmă cu două zile, la locuința fostei iubite, cu care are un copil de 2 ani.

Gelos fiind, polițistul a lovit femeia și a amenințat-o în fața copilului și, mai mult, i-ar fi interzis accesul la telefoanele mobile, pentru ca victima să nu ceară ajutor.

În plus, polițistul ar fi încercat să întrețină relați sexuale cu femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Polițistul care şi-a bătut fosta iubită și a încercat s-o abuzeze va sta 15 zile după gratii. Femeia a fost lovită de față cu copilul lor de 2 ani (Foto)