Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Braşov, fiul unui fost secretar de stat, şi-a bătut crunt fosta iubită în faţa copilului lor de doi ani. Apoi a încercat s-o abuzeze

Un polițist de 34 de ani de la Serviciul Imigrări din Brașov a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a bătut fosta iubită, în fața copilului lor.

Un poliţst din Braşov, fiul unui fost secretar de stat, şi-a bătut fosta iubită în faţa copilului lor de doi ani. Apoi a încercat s-o abuzeze - libertatea.ro

Un polițist de 34 de ani de la Serviciul Imigrări din Brașov a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că și-a bătut fosta iubită, în fața copilului lor de 2 ani. 

Este vorba despre Mihai Trocaru, fiul unui fost șef al Poliției Transporturi Brașov, care a lucrat o perioadă și în Ministerul Transporturilor, scrie libertatea.ro.

Potrivit anchetatorilor, polițistul de la Serviciul Imigrări din Brașov a mers, în urmă cu două zile, la locuința fostei iubite, cu care are un copil de 2 ani.

Gelos fiind, polițistul a lovit femeia și a amenințat-o în fața copilului și, mai mult, i-ar fi interzis accesul la telefoanele mobile, pentru ca victima să nu ceară ajutor.

În plus, polițistul ar fi încercat să întrețină relați sexuale cu femeia.

Mihai Trocaru a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de lovire sau alte violențe, și va fi dus în fața magistraților Tribunalului Brașov cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tânărul polițist este fiul unui fost șef al Poliției Transporturi Brașov care a lucrat o perioadă și în Corpul de Control de la Ministerul Transporturilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Braşov, fiul unui fost secretar de stat, şi-a bătut crunt fosta iubită în faţa copilului lor de doi ani. Apoi a încercat s-o abuzeze