Antena Meniu Search
x

Puiu Popoviciu apare pe prima poziţie la "PERSOANE URMĂRITE" pe site-ul Poliţiei Române

Poliţia Română a publicat, miercuri seară, la rubrica "Persoane urmărite", fotografia şi datele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" şi dat în urmărire naţională, în condiţiile în care nu a fost găsit la adresa din Bucureşti la care a fost căutat de poliţişti.

Poliţia Română a publicat, miercuri seară, la rubrica "Persoane urmărite", fotografia şi datele omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa" şi dat în urmărire naţională, în condiţiile în care nu a fost găsit la adresa din Bucureşti la care a fost căutat de poliţişti.

Pe site-ul Poliţiei Române sunt publicate datele de identitate ale omului de afaceri, în vârstă de 58 de ani, precizându-se că acesta nu are domiciliul în România. 

Poliţia Română menţionează că Puiu Popoviciu se sustrage de la executarea pedepsei de 7 ani închisoare, la care a fost condamnat pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată.

De asemenea, Poliţia a transmis, miercuri seară, şi procedura pentru situaţiile în care o peroană condamnată definitiv se sustrage de la executarea pedepsei. 

Pe acelaşi subiect

"În situaţia în care persoana este condamnată definitiv de către instanţă la pedeapsa cu închisoarea, în baza mandatului de executare a pedepsei, poliţiştii se deplasează la adresa de domiciliu a celui în cauză, în vederea aplicării măsurii dispuse. În situaţia în care persoană nu este găsită, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, după ce se execută verificări, cel condamnat este dat în consemn la frontieră şi este dispusă măsura urmăririi la nivel naţional. Dacă din verificările şi investigatiile efectuate rezultă că persoana nu se află pe teritoriul României se solicită Curţii de Apel emiterea unui mandat european de arestare. În baza acestui mandat se dispune urmărirea internatională", a transmis, miercuri seară, Poliţia Capitalei, în legătură cu "persoana urmărită naţional Popoviciu Gabriel Aurel".

Poliţia Capitalei a primit, miercuri seară, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea pentru omul de afaceri Puiu Popoviciu, iar la adresa acestuia din Bucureşti s-a prezentat o echipă de la Biroul Urmăriri al Poliţiei, pentru a-l ridica şi a-l duce la penitenciar. Întrucât nu a fost găsit la locuinţa din centrul Capitalei, omul de afaceri a fost dat în urmărire naţională, iar joi Poliţia ar urma să ceară instanţei emiterea unui mandat european de arestare pe numele acestuia, întrucât există informaţii certe că omul de afaceri a părăsit ţara, declarau pentru News.ro surse din rândul anchetatorilor. Sursele citate mai spuneau că ultimul domiciliu declarat de Puiu Popoviciu figurează la Monaco.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, miercuri, de magistraţii instanţei supreme, la şapte ani de închisoare în dosarul "Ferma Băneasa", în care este judecat alături de alte nouă persoane. În prima instanţă, Popoviciu fusese condamnat la nouă ani de închisoare cu executare. Pentru patru dintre persoanele judecate în acest dosar, faptele s-au prescris.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Puiu Popoviciu apare pe prima poziţie la "PERSOANE URMĂRITE" pe site-ul Poliţiei Române