Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV! Posturile de politie din Ilfov sunt inchise in weekend

Siguranta pe incredere. Asa-si fac datoria politistii din Ilfov. In weekend nu vin la serviciu, iar posturile de politie sunt zavorate sambata si duminica. Explicatia oficiala e ca agentii de la posturi au misiuni speciale in orase

Vezi și

Comuna Domnesti. Postul de Politie Domnesti. Nu e nimeni acasa. In dreapta postului este parcata o masina de Politie, iar pe usa este lasat un afis. Sunam si noi la numarul de telefon indicat. “Momentan nu gasiti pe nimeni. Sambata, duminica asigura Politia Oras Bragadiru”, a fost raspunsul primit. Adica nu se lucreaza. La siguranta celor 8.600 de locuitori din comuna vegheaza politistii de la Bragadiru.

Mai mergem cativa km si ajungem la Postul de Politie Ciorogarla. O comuna cu peste 4.800 de locuitori. Alt post de politie aceeasi viziune. Hotii nu lucreaza in weekend. Acelasi program il au si politistii. “Sambata si duminica nu se lucreaza la politie. Cine are nevoie deosebita suna la 112. Sau la numarul afisat pe usa”, a fost raspunsul oamenilor.

Alta usa. Tot inchisa. Acelasi numar de telefon. Cu siguranta daca vom suna acolo ni se va raspunde ca la Politia Clinceni nu se lucreaza in weekend. Asta o stiu si vecinii politistilor. Pe cei 6.400 de locuitori ii pazesc tot politistii de la Bragadiru.

Nici la Postul de Politie Glina nu se omoara nimeni cu munca duminica. Postul de Politie Glina e aparat de gratii si zavorat cu doua lacate. Politistii de aici nici nu s-au sinchisit sa mai lase vreun afis. Probabil ca cei 8.000 de locuitori raman in week end in grija. Domnului.

Cel mai "altfel" post de Politie l-am gasit la Ganeasa. Cladirea sta sa cada si tocmai din acest motiv seful de post a incuiat-o si a plecat. Iar steagul Romaniei, cel mai probabil, a fost imprumutat. La Postul de Politie Ganeasa am gasit la datorie doar steagul Uniunii Europene, ca doar cei 4.000 de locuitori au intrat si ei in UE.

La Postul de Politie Dascalu, aceeasi poveste. Gasim un numar de telefon mobil si ne incercam norocul. Raspunde adjunctul postului si primim acelasi raspuns.

Am vizitat doar sase posturi din 26. Singura explicatie a reprezentantilor Politiei Ilfov a fost: “Isi desfasoara efectiv activitatea la sfarsitul saptamanii la politiile orasenesti”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV! Posturile de politie din Ilfov sunt inchise in weekend