Antena Meniu Search
x

Video Povestea primei nunţi online din pandemia de coronavirus, din România

Fără dar, rochii sofisticate sau tort cu artificii. Aşa s-a desfăşurat prima nuntă online. A durat nouă ore şi a avut sute de invitaţi din toate colţurile lumii. Andreea şi Dragoş sunt proaspeţii miri care au trecut peste toate restricţiile şi au ales să-şi facă nunta pe internet.

de Redactia Observator

la 14.03.2021, 11:51

Vezi și
  • 400 de persoane au participat la prima nuntă online din România.

"Vom încerca să comunicăm cu voi şi în limba engleză şi în limba română. Dacă ceva este neclar, vă rugăm să ne scrieţi".

Sunt ultimele pregătiri înainte de nunta online. Dragoş şi Andreea au făcut acest pas fără să mai fie constrânşi de restricţii. Şi-au pregătit în sufragerie propriul studio, o cameră de filmat şi lumini.

În loc de restaurant, nunta a fost găzduită de o platformă de videocall, iar la eveniment au participat 400 de persoane, inclusiv din alte state. 

În prima oră s-au conectat mai bine de 40 de invitaţi, cunoscuţi sau necunoscuţi. 

Urările au curs neîncetat pentru românii care şi-au făcut nunta pe internet

Andreea: Pe Facebook sunt undeva aproape de 200 de persoane care participă. Nu sunt restricţii, nimeni nu e nevoit să se îmbrace frumos, eu am ales asta, nu e nevoie de dar! Sunt mulţi oameni care se vor conecta în perioade diferite ale zilei. Sunt oameni dragi care s-au conectat imediat, oameni dragi care se vor conecta mai târziu. Îi aşteptăm pe fiecare cu mare drag! 

Dragoş: Dacă tot e să fie nuntă în pandemie, să fie nuntă online. De ce să tot amânăm? De ce să nu o facem? M-am trezit azi de dimineaţă lânga Andreea şi a fost aşa frumos. Mi-am dat seama că e mai frumos decât înainte, când nu eram căsătoriţi! Am vrut să facem o nuntă cu cromă, ecrane, schimbări de ecrane, imagini cu noi. 

Iar urările au curs neîncetat pe internet. 

Unul dintre invitaţii virtuali le-a făcut şi un tur al oraşului său natal: "Bună Andreea şi Dragoş! Vă urez tot ce e mai bun de ziua nunţii voastre! Acum mergem spre un templu budist. Cu toţii vă rog să vă alăturaţi pentru această rugăciune! Acum, mariajul prosper e garantat de Dumnezeu".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Povestea primei nunţi online din pandemia de coronavirus, din România