Antena Meniu Search
x

Video Andreea și Dragoș, prima nuntă online din România. Evenimentul va dura 9 ore

Cine spune că Internetul îndepărteză oamenii, trebuie să urmărească acest material. În rolul principal: Andreea şi Dragoş, doi tineri care s-au cunoscut în social media, anul trecut, în starea de urgenţă, s-au îndrăgostit iremediabil, iar acum se pregătesc de nuntă! O nuntă online! Chiar sâmbătă are loc evenimentul, o premieră pentru ţara noastră. Şi oricât de neobişnuit ar suna să faci nunta prin ecranele telefoanelor sau tabletelor, pentru cei doi, dar şi pentru invitaţii lor va fi ceva firesc. Cuplul are prieteni peste tot în lume, iar asta era practic singura posibilitate să îi aducă pe toţi, în acelaşi loc, mai ales în vremuri ca acestea.

de Francesca Vlădică

la 12.03.2021, 13:50

Vezi și
  • Sâmbătă va avea loc prima nuntă online din România
  • Povestea de iubire dintre cei doi a început tot pe internet

Dragoş Iulian Matei, antreprenor în Educaţie: Noi ne-am cunoscut în plină pandemie şi primele întâlniri au fost online, primele interacţiuni. Tu îmi dădeai like, love acolo la ce postam acolo, făceam o mâncare foarte bună.

Andreea Toma, activist Drepturile Omului: Aveam o pasiune comună, faptul că suntem foarte apropiaţi de mediu, de ecologie, de natură, îmi plăcea mult ce combinaţii de mâncăruri făcea el. 

Aşa a început povestea de iubire dintre Andreea şi Dragoş. Ea, activist pentru Drepturile Omului, el, antreprenor în Educaţie. Două meserii care îi purtau peste tot în lume. Deodată însă, şi pentru ei, călătoriile s-au oprit în martie, anul trecut. 

Andreea Toma, activist Drepturile Omului: Au fost nişte luni foarte dificile, faptul că ne-am întâlnit în spaţiul ăsta, l-am găsit pe Dragoş, m-a ajutat enorm. Am reuşit să ne creăm un spaţiu de siguranţă împreună.

Dragoş Iulian Matei, antreprenor în Educaţie: Probabil că datorăm întâlnirea noastră şi acestei pandemii, pauze, da, pentru că ne-am cunoscut mai bine fiecare pe fiecare.

Pandemia a făcut ca relaţia celor doi să evolueze mai rapid decât se aşteptau

Forţaţi de context, s-au mutat împreună mai repede decât anticipau. Au început să îşi clădească relaţia în izolarea propriei case, iar nunta a venit ca un pas firesc. 

''Cum a fost cererea? 

Păi a fost surprinzătoare. L-am văzut foarte agitat la un moment dat, am crezut că se întâmplă ceva. Pe masă era inelul.  Inelul ăsta, care este şi...era inel de la mama cumva. Eu am pus o farfurie de ciorbă pe inel, fără să-mi dau seama. Am luat inelul, l-am pus pe deget, am întrebat ce se întâmplă, şi el a zis păi să ne căsătorim, cumva fără să mă privească.''

Pregătirile pentru nuntă sunt însă şi mai surprinzătoare. Vineri are loc cununia civilă, iar sâmbătă şi mai fericitul eveniment, transmis în direct, din casa lor, pe telefoanele sau tabletele invitaţilor, care vor participa online la el. 

Dragoş Iulian Matei, antreprenor în Educaţie: Nu ne surâdea niciunuia ideea asta de a organiza o nuntă tradiţională, cu foarte mult consum. 

Andreea Toma, activist Drepturile Omului: Ne-am gândit la foarte mulţi oameni, prieteni pe care îi avem în străinătate.  Am vrut să evităm presiunea de a te îmbrăca frumos, de a ajunge, de a cheltui foarte mult pentru o nuntă, de a da darul pentru a fi şi el generos. 

Evenimentul va dura 9 ore, iar Andreea va îmbrăca rochia de mireasă. 

Dragoş Iulian Matei, antreprenor în Educaţie: Am creat un super program, amuzament, voie bună, de la sine înţeles, vom găti împreună, vom prezenta nişte momente ale noaste pe video.

Andreea Toma, activist Drepturile Omului: Avem prieteni care chiar vor pregăti ceva pentru noi, nu vom fi doar noi cei care vom pregăti.

Deşi nunta nu va fi cu dar, Andreea şi Dragoş speră să fie sprijiniţi să îşi îndeplinească un vis: să îşi cumpere o rulotă, să pornească prin lume şi să ajute copiii bolnavi să gestioneze stresul şi durerea. Cu toţii suntem invitaţi să urmărim retrospectiva nunţii lor pe platforma www.fericit.eu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Andreea și Dragoș, prima nuntă online din România. Evenimentul va dura 9 ore