Antena Meniu Search
x

POVESTEA tulburătoare a Izei, românca ucisă de tren în Italia: fusese luată de curând din familie, din cauza violenţei. Era considerată o speranţă a voleiului

Noi detalii ies la iveală despre soarta tinerei românce de numai 16 ani, care şi-a găsit sfârşitul tragic sub roţile unui tren, într-o gară din Italia. Izabela Virtopeanu avusese o copilărie grea, iar în urmă cu zece ani s-a stabilit în Italia. De curând, fusese luată din casa părinţilor din cauza unor episoade de violenţă.

Noi detalii ies la iveală despre soarta tinerei românce de numai 16 ani, care şi-a găsit sfârşitul tragic sub roţile unui tren, într-o gară din Italia. Izabela Virtopeanu avusese o copilărie grea, iar în urmă cu zece ani s-a stabilit în Italia. De curând, fusese luată din casa părinţilor din cauza unor episoade de violenţă.

Fata trăia acum într-un centru de asistenţă socială şi se bucura, în sfârşit, de puţină linişte. Colegele din echipa de volei Volley Certosa şi-o amintesc drept o persoană veselă şi o jucătoare de excepţie. 

Fusese acceptată de câteva luni la echipa din liga secundă italiană şi era văzută ca un mare talent.

Pe acelaşi subiect

Însă, toate acestea s-au sfârşit, vineri, din cauza unui gest nebunesc făcut după o ceartă cu iubitul. 

Îndrăgostiţi, cu planuri mari de viitor, Iza şi Michele îşi petrecuseră ziua într-o staţiune din apropierea casei. Ar fi trebuit să se despartă în gara din Parona, unde tânărul locuieşte, iar ea să-şi continue drumul până la staţia următoare, Vigevano, unde avea meci cu echipa ei, Volley Certosa.

Dar o banală ceartă a dat totul peste cap. Un gest dramatic, menit să-l împace, a costat-o viaţa pe tânăra de 16 ani.

Pe drum, înainte de a ajunge la Parona, cei doi tineri au început să se certe, iar băiatul de 17 ani a coborât în gară, de unde urma să-şi ia bicicleta pentru a merge acasă.

Izabela a coborât şi ea pe peron, cei doi continuând să discute înainte de plecarea trenului. Fata s-a urcat din nou în tren, însă, după ce acesta s-a pus în mişcare şi după ce uşile fuseseră închise, Iza a vrut să coboare din nou, pentru a se alătura probabil iubitului ei, care deja plecase pe bicicletă. Fata a acţionat maneta pentru deschiderea de urgenţă a uşilor, a sărit din trenul aflat în mişcare, însă un picior i-a rămas blocat.

Tânăra a rămas atârnată de uşa vagonului, iar iubitul ei a urmărit-o aproximativ o sută de metri cu bicicleta, acesta fiind martor în momentul în care corpul fetei a fost tăiat în două sub roţile trenului. 

Însă, trenul nu s-a oprit, ci şi-a continuat drumul până la următoarea staţie, Vigevano, unde un călător a dat alarma.

Parchetul a deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » POVESTEA tulburătoare a Izei, românca ucisă de tren în Italia: fusese luată de curând din familie, din cauza violenţei. Era considerată o speranţă a voleiului