Antena Meniu Search
x

MOTIVUL CUTREMURĂTOR pentru care voleibalista româncă ucisă de tren a vrut să coboare din vagon, gest care a costat-o viaţa

O ceartă cu iubitul urmată de gest nebunesc pentru a-l împăca au costat-o viaţa pe o tânără de 16 ani. Iza, aşa cum îi spuneau prietenii, a sfârşit sub roţile trenului din care a încercat să sară din mers.

Vezi și

O ceartă cu iubitul urmată de gest nebunesc pentru a-l împăca au costat-o viaţa pe o tânără de 16 ani. Iza, aşa cum îi spuneau prietenii, a sfârşit sub roţile trenului din care a încercat să sară din mers.

Îndrăgostiţi, cu planuri mari de viitor, Iza şi Michele îşi petrecuseră ziua într-o staţiune din apropierea casei. Ar fi trebuit să se despartă în gara din Parona, unde tânărul locuieşte, dar o banală ceartă a dat totul peste cap. Un gest dramatic, menit să-l împace, a costat-o viaţa pe tânăra de 16 ani. Fata şi-a prins un picior între uşile trenului pe care le forţase ca să coboare şi a fost aruncată sub tren. 

Când clipeşte becul roşu, uşile nu se pot deschide. Şi e imposibil să le forţezi manual. Apoi e această manetă. Este pentru deschiderea de urgenţă a uşilor. Teoretic cel puţin, odată acţionată, ar trebui să oprească trenul.

Iza locuia în acelaşi oraş, dar trebuia să îşi continue drumul pentru un meci de volei cu echipa din care făcea parte. Fusese acceptată de câteva luni şi era văzută ca un mare talent. Totul s-a frânt într-o fracţiune de secundă, în gara din nordul Italiei sub privirile tânărului pe care îl iubea mai mult decât orice. 

Pe acelaşi subiect

Era un caracter puţin impulsiv. Voia să lase impresia că este puternică, tare ca o piatră deşi în sinea ei ea era o persoană foarte bună. Era o jucătoare îndrăzneaţă. Care făcea totul să nu piardă poarta, una care ar fi coborât din trenul în mers. Nu era o persoană care să dea înapoi.

Izabella a avut o copilărie grea. S-a stabilit în Italia cu 10 ani în urmă, iar de curând fusese luată din casa părinţilor din cauza unor episoade de violenţă. Trăia într-un centru de asistenţă socială şi se bucura, în sfârşit, de puţină linişte. Colegele din echipa de baschet şi-o amintesc drept o persoană veselă şi o jucătoare de excepţie. 

Carabinierii i-au audiat atât pe logodnicul fetei, cât şi un pasager care ar fi văzut-o pe Iza deschizând uşile din interior. O anchetă a fost deschisă şi pentru a afla cum a fost posibil ca uşile automate ale trenului să poată fi deschise odată ce garnitura plecase din gară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » MOTIVUL CUTREMURĂTOR pentru care voleibalista româncă ucisă de tren a vrut să coboare din vagon, gest care a costat-o viaţa