Incursiune de poveste în bucătaria arhaică romanească, inspirată din cartea rețetelor lui Costache Negruzzi sau Mihail Kogălniceanu
Nu ştim dacă v-aţi întrebat vreodată cum arătau mesele boierilor de altădată, dar subiectul este fascinant. Drumul până la ceea ce mâncăm noi astăzi a fost unul atât de lung încât diferenţele sunt mai mult decât sesizabile, la prima vedere. Vorbim despre un proiect fain, în care este implicat şi colegul nostru Cătălin Bugean. Poveştile gurmande ale lui Costache Negruzzi sau Mihail Kogălniceanu sunt aduse în 2020, din locuri legendare ale României, de o echipă tânără şi cu gusturi bune.
Bogdan Albulescu, Radu Micu şi Cătălin Bugean sunt cei care pornesc de astăzi cu Reţetele Povestite în calea celor mai gustoase mâncăruri de demult. Ce au pregătit pentru noi, gurmanzii, aflăm chiar de la ei.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰