Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Incursiune de poveste în bucătaria arhaică romanească, inspirată din cartea rețetelor lui Costache Negruzzi sau Mihail Kogălniceanu

Nu ştim dacă v-aţi întrebat vreodată cum arătau mesele boierilor de altădată, dar subiectul este fascinant. Drumul până la ceea ce mâncăm noi astăzi a fost unul atât de lung încât diferenţele sunt mai mult decât sesizabile, la prima vedere. Vorbim despre un proiect fain, în care este implicat şi colegul nostru Cătălin Bugean. Poveştile gurmande ale lui Costache Negruzzi sau Mihail Kogălniceanu sunt aduse în 2020, din locuri legendare ale României, de o echipă tânără şi cu gusturi bune.

de Redactia Observator

la 21.09.2020 , 14:37

Bogdan Albulescu, Radu Micu şi Cătălin Bugean sunt cei care pornesc de astăzi cu Reţetele Povestite în calea celor mai gustoase mâncăruri de demult. Ce au pregătit pentru noi, gurmanzii, aflăm chiar de la ei.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Incursiune de poveste în bucătaria arhaică romanească, inspirată din cartea rețetelor lui Costache Negruzzi sau Mihail Kogălniceanu