Antena Meniu Search
x

Un preot din Bistrița e amenințat cu executarea silită pentru o datorie de 18 bani

Un preot din Bistriţa-Năsăud susține că a fost înştiinţat de APIA că trebuie să achite o penalizare de 18 bani, el fiind amenințat că ar putea fi executat silit

- FOTO: Facebook

Un preot din Bistriţa-Năsăud, care se ocupă şi cu agricultura, a scris pe Facebook că a fost înştiinţat de APIA că trebuie să achite la Trezoreria Bucureşti o penalizare de doar 18 bani, el fiind chiar amenințat cu executarea silită.

Gavrilă Tudor Zinveliu, un preot de 40 de ani din satul bistriţean Bichigiu, a postat pe contul de Facebook o scrisoare pe care a primit-o, pe 16 februarie 2018, de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), prin care i s-a adus la cunoştinţă că datorează 18 bani Fondului European de Garantare Agricolă.

Zinveliu a aflat din scrisoare că va fi executat silit dacă nu achită datoria de urgenţă: „Dacă nu veţi achita sumele menţionate, dosarul dumneavoastră va fi transmis către organele de executare silită competente“.

Cei 18 bani reprezintă o majorare la întârzierea unei plăţi, adică o penalizare la penalizare.

Pe acelaşi subiect

Gavrilă Zinveliu spune că a rămas surprins când a văzut că i-a venit scrisoarea tocmai din Bucureşti şi consideră că efortul financiar de înştiinţare este mult mai mare decât datoria în sine.

„Mă întreb cât o fi cheltuit APIA să-mi spună că am o restanţă de 18 bani? Dacă nu plătesc, mă execută silit?!“, scrie preotul pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un preot din Bistrița e amenințat cu executarea silită pentru o datorie de 18 bani