Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul femeii din Argeș, înjunghiată de concubin și lăsată acasă de ambulanță. După zeci de apeluri la 112, pacienta a ajuns la spital, în șoc hemoragic

Noi detalii apar în cazul femeii din localitatea Călineşti, județul Argeș, înjunghiată de soțul ei chiar de 8 martie, și care a fost lăsată acasă de ambulanță.

Noi detalii apar în cazul femeii din localitatea Călineşti, județul Argeș, înjunghiată de soțul ei chiar de 8 martie, și care a fost lăsată acasă de ambulanță, care l-a preluat doar pe agresor. 

Joi, mai multe apeluri la 112 anunțau un incident violent petrecut în localitatea Călinești. O femeie fusese înjunghiată de concubin, care încercase apoi să se sinucidă, înfingîndu-și cuțitul în piept.

O ambulanță cu asistent medical, dar fără medic, a sosit la fața locului după aproximativ o jumătate de oră.

Un responsabil din cadrul Serviciului de Ambulanță a declarat că s-a intervenit cu o ambulanță fără medic pentru că singurul medic care era disponibil era medicul coordonator, care, conform procedurilor, nu are voie să plece.

Pe acelaşi subiect

Potrivit acestuia, asistenta medicală de pe ambulanță a preluat bărbatul care avea plăgi mai grave, victima acestuia fiind pansată și lăsată pe un scaun în curte.

Deoarece după femeie nu a mai venit nimeni, martorii, dar și polițiștii au revenit cu numeroase apeluri la 112.

După o oră, a sosit un alt echipaj de ambulanță care a preluat victima agresiunii, aceasta ajungând la spital după alte 90 de minute, în șoc hemoragic. Ea a fost dusă direct în sala de operații. 

Ambele persoane sunt acum internate la terapie intensivă, în stare stabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii în cazul femeii din Argeș, înjunghiată de concubin și lăsată acasă de ambulanță. După zeci de apeluri la 112, pacienta a ajuns la spital, în șoc hemoragic