Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O profesoară din Drăgăşani plânge când intră în clasă şi vede cum o aşteptă elevii (video)

O profesoară din Drăgăşani plânge când intră în clasă şi vede cum o aşteptă elevii cărora le e şi dirigintă. Profesoara va intra în concediu de maternitate şi se va întoarce la catedră peste mai mult de un an. Va avea însă o amintire de neuitat, după ziua de marţi.

de Cosmin Stăniloiu

la 14.06.2019 , 09:50

Profesoară în lacrimi, la Drăgăşani O profesoară din Drăgăşani plânge când intră în clasă şi vede cum o aşteptă elevii - Captură video

O profesoară din Drăgăşani plânge când intră în clasă şi vede cum o aşteptă elevii cărora le e şi dirigintă. Profesoara va intra în concediu de maternitate şi se va întoarce la catedră peste mai mult de un an. Va avea însă o amintire de neuitat, după ziua de marţi.

Momente emoționante pentru o profesoară de franceză și pentru elevii ei din clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Gib Mihăescu” din Drăgășani. Liceenii i-au pregătit dirigintei lor, care pleacă în concediu de maternitate, o surpriză, așteptând-o la oră cu flori, muzică și multe mesaje de apreciere. Imaginile au fost postate pe Facebook de unul dintre elevi și au devenit virale. Ștefan a povestit pentru Sparknews.ro de ce el și colegii lui au făcut acest gest pentru diriginta lor.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Liceenii au ales un mod de a mulțumi pe care nu des îl vezi într-o școală. La intrarea în clasă, ei au întâmpinat-o pe diriginta lor cu o boltă de flori și cu muzică, iar, prin intermediul unor mesaje, i-au transmis ceea ce simt. ”Vă iubim enorm” a fost ultimul mesaj prezentat de elevi, care i-au făcut dirigintei și câteva cadouri pentru bebeluș.

Ștefan, elevul care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, este și cel care a pregătit surpriza: ”Pe mine, personal, m-a impresionat sufletul ei. Este o persoană care ne întreabă cum ne simțim, o persoană deschisă, emoțională, care pune suflet, căreia îi pasă de noi și ne iubește ca pe proprii ei copilași. Este o dirigintă care pune suflet. Eu am pregătit surpriza ca să îi arăt doamnei sentimentele noastre.”

Ștefan a povestit și cum a reacționat diriginta și ce le-a spus după surpriza lor: ”Ne-a spus că se aștepta la o surpriză, adică la un tort și un buchet de flori, dar nu se aștepta la așa ceva și că este ceva ce a atins-o pe inimă și nu s-a mai întâmplat în istoria liceului. Și se simte bucuroasă că ne este dirigintă și ne iubește enorm. Noi ne-am atașat de ea de la început pentru că este un om deschis la suflet.”

Elevii care au terminat acum clasa a IX-a o așteaptă pe diriginta lor să se întoarcă din concediu în clasa a XI-a.

Mesajul postat de Ștefan pe Facebook, alături de imaginile din clasă: ”Doamna diriginta, nu a fost o perioada lunga de timp de cand ati fost impreuna cu noi, dar noi ne-am indragostit de dumneavoastra pentru ca sunteti un om perfect si de oamenii perfecti te indragostesti imediat. Nu cred ca exista cuvinte pe lumea asta sa va exprime iubirea noastra.

Ni se frang inimile deoarece ne parasiti, chiar daca este pentru o perioada scurta de timp, dar sa stiti ca o sa va asteptam cu bratele deschise si gata sa cream noi amintiri impreuna. Ne-ati fost diriginta, profesoara, mama, prietena, psiholog, ati fost diriginta perfecta si nu exista o persoana la fel de marinimoasa, sufletista, plina de viata, sunteti perfecta si va iubim enorm.

Din cauza emotiilor nu stiu ce sa mai zic, am ramas fara cuvinte… dar faptele noastre arata ceea ce simtim pentru dumneavoastra. Va iubim enorm.”

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » O profesoară din Drăgăşani plânge când intră în clasă şi vede cum o aşteptă elevii (video)