Antena Meniu Search
x

Taximetriştii vor interzicerea trotinetelor în Bucureşti: 'Ăştia ne ia toţi clienţii'

După războiul cu Uber şi alte aplicaţii de ride-sharing pe care par a-l fi câştigat, taximetriştii au luat la ţintă trotinetele care pot fi închiriate în Bucureşti.

de Redactia Observator

la 14.06.2019, 09:26

După războiul cu Uber şi alte aplicaţii de ride-sharing pe care par a-l fi câştigat, taximetriştii au luat la ţintă trotinetele care pot fi închiriate în Bucureşti.

Pe grupurile de Facebook sau pe forumuri, taximetriştii fac strategii şi pun la cale noi metode prin care ar putea scăpa de concurenţă.

Unul dintre taximetrişti a postat pe Facebook un mesaj prin care a cerut colegilor să protesteze în faţa Guvernului pentru interzicerea trotinetelor.

Taximetriştii vor să interzică trotinetele închiriate în Bucureşti

'Colega, am avut o victorie relativă cu ougeul ăla, deşi am mai văzut bulangii pe străzi, şi una două au apărut alţi bulangii. Păi ăştia cu lime, wolfe, eflow şi alte drăcii de trotinete ne ia toţi clienţii. Iarna ne-om mai descurca cumva, da vara asta o să facem foamea. Păi io stau la colţ juma de zi şi îmi văd toată clientela pe trotinetă cum merge să bea bere artizanală la manasia. Păi ei dau #treijdelei pe oră în loc să-mi dea mie. E şi de 2 ori mai scump ca la noi şi n-au nici condiţii, aer condiţionat, îi bate soarele în cap toată ziua. Păi ori ne ducem la guvern iară, ori mă duc şi mă apuc să le arunc în Dâmboviţa', a scris taximetristul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Taximetriştii vor interzicerea trotinetelor în Bucureşti: 'Ăştia ne ia toţi clienţii'