Antena Meniu Search
x

El e profesorul de la școala din Constanța care a postat pe Facebook imagini cu eleve care se schimbă de haine, înainte de ora de sport (Video)

Ciprian Savin este profesorul de la școala Nicolae Tonitza din Constanța care a postat pe Facebook imagini cu eleve care se schimbă de haine, înainte de ora de sport, cazul fiind investigat de poliție, scrie ctnews.ro.

Ciprian Savin este profesorul de la școala Nicolae Tonitza din Constanța care a postat pe Facebook imagini cu eleve care se schimbă de haine, înainte de ora de sport, cazul fiind investigat de poliție, scrie ctnews.ro.

Savin era profesor de muzică la școala din Constanța și conducea corul unității de învățământ, potrivit sursei citate.

Poliția din Constanța a deschis o anchetă după ce la Secţia 4 a fost depusă o sesizare din partea conducerii Şcolii Generale numărul 39 ”Nicolae Tonitza”, oamenii legii fiind anunţaţi că un cadru didactic titular al unităţii de învăţământ ar fi intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere ale unităţii de învăţământ în care mai multe eleve se pregăteau pentru ora de sport în vestiar.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul în vârstă de 33 de ani, care este și călugăr, a filmat cu telefonul său imaginile de pe un monitor și le-a postat pe pagina sa de Facebook. Ulterior, el le-a șters.

Anchetatorii au precizat că fetele sunt în clasa a V-a, având 13 şi 14 ani, iar evenimentul ar fi avut loc pe data de 5 octombrie.

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat, joi seară, că i-a interzis să mai slujească profesorului și călugărului de la Şcoala Generală ”Nicolae Tonitza” din Constanţa.

„Urmare a celor întâmplate călugărul diacon Calinic nu mai slujește în Arhiepiscopia Tomisului. Dacă vor apărea date noi poate fi deferit consistoriului monahal. Deocamdată și noi suntem surprinși. Era apreciat pentru activitatea lui muzicală frumoasă. Nu se aștepta nimeni la asemenea faptă. Nu mai locuiește la Mânăstirea Sf Petru și Pavel (Palatul Arhiepiscopal). Azi a plecat. Nu știm unde“, au precizat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului, citați de ctnews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » El e profesorul de la școala din Constanța care a postat pe Facebook imagini cu eleve care se schimbă de haine, înainte de ora de sport (Video)