Antena Meniu Search
x

Tânărul din Argeș care și-a transformat soția în sclavă a primit control judiciar

Ionuţ F., de 37 de ani, din Rucăr, județul Argeș, a fost ridicat de polițiști, bănuit că şi-ar fi sechestrat concubina, pe care luni în şir a umilit-o şi a agresat-o fizic.

Ionuţ F., de 37 de ani, din Rucăr, județul Argeș, a fost ridicat de polițiști, bănuit că şi-ar fi sechestrat concubina, pe care luni în şir a umilit-o şi a agresat-o fizic.

A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunerea de a fi dispusă o măsură preventivă, dar procurorul l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Groaznica poveste a ieşit la iveală când victima, Andreea P., de 34 de ani, a ascuns un bileţel în care explica drama prin care trece în pacheţelul cu mâncare al fetiţei care merge la grădiniţă şi cerea ajutor.

Tânăra era filmată de soţ când o umilea, era ţinută nespălată şi fără mâncare zile în şir. Bărbatul o bătea dacă îl privea, i-a distrus actele şi o încuia cu zilele în casă.

Biletul a fost găsit de educatoare, care a sesizat autorităţile.

Poliţiştii au demarat o anchetă şi la domiciliul împricinatului a fost făcută o percheziţie. Acolo au fost găsite şi ridicate un telefon mobil, un laptop, un calculator şi o cameră de supraveghere video. În prezent, femeia şi fetiţa ei se află într-un centru de protejare a victimelor violenţei, prin dispoziţie emisă de DGASPC Argeş.

Bărbatul nu a recunoscut învinuirile aduse şi susţine că totul este un complot pus la cale de concubina lui şi fostul soţ al acesteia, aflat la muncă în străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tânărul din Argeș care și-a transformat soția în sclavă a primit control judiciar