Antena Meniu Search
x

Profeţiile lui NOSTRADAMUS pentru anul 2016 sunt TERIFIANTE: "Conflictele armate nu mai pot fi controlate"

Probabil nu există cineva care să nu fi auzit de prefeţiile lui Nostradamus. Mulţi nu cred în aşa ceva, dar alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele

Probabil nu există cineva care să nu fi auzit de prefeţiile lui Nostradamus. Mulţi nu cred în aşa ceva, dar alţii sunt de-a dreptul înfricoşaţi când aud de ele. Cu toate acestea, există un sâmbure de adevăr, pentru că multe dintre ele s-au adeverit.

Profețiile pentru anul 2016 sunt îngrijorătoare. "O mișcare în pantă a pământului, o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, va fi foc pe navă, ciumă și captivitate. Mercur în Segatator, Saturn dispare", se arată în catrenul în care Nostradamus vorbea despre ce se va întâmplă cu omenirea.

Astrologii l-au descifrat și au spus care sunt pericolele care ne pândesc. "Spuneam de o mișcare în pantă a Pământului și o mare calamitate peste pământurile din Vest și Lombardia, adică Italia. După alți astrologi Lombardia nu vizează neapărat porțiunea aceea, ci mare degrabă Vezuviu, unde se pot produce erupții vulcanice că la Pompeii.

Pământurile din Vest vizează Franța și Germania, iar pentru alții erau cele din America. Nu se știe care America, de Nord sau de Sud, dar cea de Nord cu zonă Californiei ar fi cea mai vizată din acest punct de vedere", susţin astrologii.

Iar expresia foc de navă ar însemna, de fapt, conflictele armate, dar și epidemiile și incendiile cu mulți morți. "Poate să indice conflictele militare de pe lângă noi. Ebola deja s-au semnalat și primele cazuri de ciumă. Foc pe navă poate însemna iarăși faptul că aceste epidemii, conflicte armate depășesc granițele unei țări și nu pot fi stopate și controlate", au adăugat aceştia.

Pe Internet au apărut deja filmuleţe în care se vorbeşte despre profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2016.

Michel Nostradamus, care a trait in secolul al XVI-lea, nu a fost doar un medic si un astrolog vestit, ci si un om cu bogate cunostinte stiintifice. Pana acum, nu se stie care i-au fost sursele de inspiratie pentru previziunile sale, dar pe vremea sa se spunea ca a folosit o masinarie a timpului in a carei "oglinda" a vazut poze cu viitorul.

Cei care au interpretat lucrarile sale cred ca profetiile lui Nostradamus pentru perioada pe care o traim ar trebui sa fie cautate in catrenul X din centuriul X. Exista acolo o mentiune despre asa-numitul "arc satanic de furie din Europa", care va provoca "arderea cumplita" a jumatate din glob, scrie pravda.ru.

In 2011, precipitatii mortale vor cadea din cer si totul va fi infectat de acestea. Nu vor mai fi nici plante, nici animale, iar pana in 2016 toti oamenii vor pieri, spun interpretarile.

Pana de curand, se credea ca ar fi putut fi vorba despre lansarea unei rachete balistice (Nostradamus nu stia ce inseamna asta pe vremea lui, asa ca se crede ca putea vedea o traiectorie de racheta ca fiind un "arc satanic"). In acest caz, precipitatiile radioactive ar avea sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Profeţiile lui NOSTRADAMUS pentru anul 2016 sunt TERIFIANTE: "Conflictele armate nu mai pot fi controlate"