Antena Meniu Search
x

Profilul criminalului care a crucificat o româncă în Italia

Anchetatorii italieni sunt cu un pas mai aproape de individul care a crucificat o româncă. Bărbatul, un italian de aproximativ 60 de ani, este, se pare, un client fidel al prostituatelor

Vezi și

Anchetatorii italieni sunt cu un pas mai aproape de individul care a crucificat o româncă. Bărbatul, un italian de aproximativ 60 de ani, este, se pare, un client fidel al prostituatelor

Un maniac sexual. Ăsta, ar fi pe scurt, profilul bărbatului care a ucis-o pe Cristina. În ultimii opt ani, individul ar fi făcut cel puţin sase victime din rândul prostituatelor. Dar toate celelalte au rămas în viaţă.

Felul în care au fost torturate prostitualele dar şi scotch-ul folosit, care provine, se pare, de la un spital, îi face pe anchetatori că creadă că este vorba despre unul şi acelaşi agresor. În plus, toate victimele au fost jefuite şi abandonate în pielea goală, foarte aproape de zona unde a fost găsit trupul Cristinei.

Printre prostituatele atacate au mai fost două românce. Una dintre ele, cunoscută sub numele de "Martina", l-a avut client acum doi ani. Îşi aminteşte şi acum cu groază acele clipe. "A venit cu o maşină mică. Mi-a spus că mă duce la Florenţa. În schimb, la un moment dat, a luat-o spre Prato. M-a legat cu braţele încrucişate şi faţa la el, în picioare."

Românca a reuşit să scape din mâinile individului după ce acesta s-a speriat de o minge care a aterizat în apropiere. Femeia a reuşit să rupă apoi cu dinţii scoth-ul şi să ceară ajutor. După ce au pus cap la cap toate declaraţiile, anchetatorii au făcut portretul robot al agresorului în serie. Este vorba despre un individ de 50-60 de ani, gras şi aproape chel. Din vina lui, doi copii au rămas acum fără mamă. Cristina plecase în urmă cu patru luni în Italia, cu iubitul ei. N-a spus nimănui cu ce se ocupă.

Tânăra avusese o viaţă chinuită. Tatăl îi murise, iar mama a abandonat-o când era mică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Profilul criminalului care a crucificat o româncă în Italia