Antena Meniu Search
x

Video Proiecţii de lumini pe clădirea Parlamentului. Unele dintre cele mai mari artere ale Bucureştiului, destinate exclusiv pietonilor

Bucureştiul a devenit un oraş pietonal, în acest weekend. Zeci de bulevarde mari, şosele şi străzi au fost închise pentru a face loc maratoniştilor şi participanţilor la festivaluri. Opt evenimente sunt programate în Capitală. Printre ele, şi cel mai mare show de videoproiecţii pe clădiri din România.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 18.09.2021, 20:37

Vezi și

Pietonii şi alergătorii au luat locul maşinilor în acest weekend în Bucureşti. Bulevardele Unirii, Mircea Vodă şi Libertăţii, Splaiul Unirii, Splaiul Independenţei sau Calea Victoriei sunt câteva dintre zecile de artere închise pentru a face loc distracţiei şi relaxării. La The Color Run, o cursă caritabilă pe un traseu de 5 kilometri, s-au înscris în jur de 5000 de participanţi. "E multă lume, energie, copii mulți, fain. Pentru copii, am zis să mai ieșim în aer liber, facem mișcare", este de părere un participant.

Nu s-a mai gândit nimeni că numărul de cazuri de coronavirus a explodat în ultimele zile. Oamenii s-au înghesuit la intrare. "Mă bazez pe sănătatea mea, nu mă bazez să mă protejeze ceilalți . Se fac testări, suntem în siguranță, ne-am vaccinat, nu ne facem probleme", mărturiseşte un locuitor al capitalei.

La sosire, alergătorii au trecut printr-o ploaie de culoare

Pentru a putea participa la eveniment, participanții au avut nevoie fie de un test PCR sau antigen negativ, fie de dovada că au trecut prin boală și s-au vindecat în urmă cu  mai puțin de 6 luni, fie, bineînțeles, de certificatul de vaccinare

Pe acelaşi subiect

În Piaţa Constituţiei, se făceau pregătiri pentru cel mai mare eveniment de videoproiecţie pe clădiri. "O să vedem 6 show-uri de video mapping pe fațada Palatului Parlamentului", transmite unul dintre organizatori. Imapp 2021 are loc în această seară în Piaţa Constituţiei. Tot cu certificatul de vaccinare se poate merge.

"Ne așteptăm până-n 40.000 de oameni și abia așteptăm să ne revedem cu publicul după un an în care ne-a lipsit teribil această întâlnire", au spus organizatorii.

Restricţiile de trafic din Capitală vor fi ridicate mâine. Ultimele dintre acestea, la miezul nopţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Proiecţii de lumini pe clădirea Parlamentului. Unele dintre cele mai mari artere ale Bucureştiului, destinate exclusiv pietonilor