Antena Meniu Search
x

Foto Pui de barză căzut din cuib, salvat de pompierii din Olt

Misiune inedită a pompierilor din Olt în noaptea de sâmbătă spre duminică. Aceștia au intervenit pentru salvarea unui pui de barză căzut din cuib.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 06.06.2021, 10:12

  • Puiul de barză a căzut din cuib în toiul nopții.
  • Pompierii au intervenit pentru a-l aduce acasă.

Alarma a fost dată de localnicii din comuna Priseaca, satul Buicești, după ce puiul de barză a căzut din cuib. Salvatorii au acționat cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime. Pompierii și-au dorit ca pasărea călătoare să fie transportată în condiții speciale, așa că s-au folosit de o cutie și un hanorac pufos pentru ca puiul să ajungă în siguranță acasă.

Pompierii au reîntregit familia de berze

În urma acestei misiuni speciale, pompierii au reușit să întregească familia, care mai avea alți trei pui. „Misiunea noastră este să salvăm orice viață aflată în pericol!”, au declarat salvatorii.

Este al patrulea pui de barză salvat anul acesta. Salvatorii Detașamentului de Pompieri au intervenit, zilele trecute, pentru salvarea altor trei pui de barză care au căzut din cuibul lor aflat pe un stâlp de electricitate, dintr-o localitate arădeană.

În România sunt înregistrate anual aproape trei mii de cuiburi de berze. O dată cu răcirea vremii, păsările călătoare încep să migreze spre nordul Africii și se întorc la noi în țară când temperaturile încep să crească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Pui de barză căzut din cuib, salvat de pompierii din Olt