Antena Meniu Search
x

Video Pui de barză salvați de pompieri după ce au căzut din cuibul aflat pe un stâlp de electricitate

Fiecare viață contează! Asta spun și salvatorii Detașamentului de Pompieri Ineu care au executat, sâmbătă dimineață, o altfel de misiune în localitatea Chereluș din comuna Șicula, județul Arad.

Diana Udrescu
de Diana Udrescu

la 05.06.2021, 14:15

Vezi și
  • Trei pui de barză au fost salvați de pompierii din Arad.
  • Păsările călătoare au căzut din cuibul lor aflat pe un stâlp de electricitate.

Aceștia au fost alertați de către localnici după ce trei pui de barză au căzut din cuibul lor. Păsările călătoare și-au construit, pe un stâlp de electricitate, un cuib care să le fie casă. Din cauză distanței destul de mari și a riscului de electrocutare, oamenii au decis că este nevoie de intervenția echipajului de salvare si intervenție la înălțime pentru a fi aduși înapoi acasă.

Puii de barză au ajuns acasă

Cei trei pui de barză au fost puși înapoi în cuibul construit de mama lor, iar misiunea salvatorilor s-a încheiat cu succes. Păsările călătoare par să nu fie deranjate de oamenii care locuiesc în zonă sau de mașinile care circulă pe șosea.

„O misiune altfel pentru că fiecare viață contează! Salvatorii Detașamentului de Pompieri Ineu au executat în această dimineață o misiune in localitatea Chereluș. Trei pui de barză au căzut din cuibul construit pe un stâlp de electricitate fiind nevoie de intervenția echipajului de salvare si intervenție la înălțime pentru a fi aduși înapoi acasă. Misiunea s-a încheiat cu succes”, au anunțat pompierii.

În România sunt înregistrate anual aproape trei mii de cuiburi de berze. O dată cu răcirea vremii, păsările călătoare încep să migreze spre nordul Africii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Pui de barză salvați de pompieri după ce au căzut din cuibul aflat pe un stâlp de electricitate