Antena Meniu Search
x

E din nou CRIZĂ în guvernul PSD. Premierul Tudose se contrează cu şeful partidului, Liviu Dragnea

Premierul Mihai Tudose a câştigat prima bătălie în războiul cu liderul social democrat, Liviu Dragnea.

Vezi și

Premierul Mihai Tudose a câştigat prima bătălie în războiul cu liderul social democrat, Liviu Dragnea. În timp ce unul părea că e în pragul unei demisii, iar celălalt părea că nu va ceda în faţa unor schimbări anunţate, cei doi s-au aşezat la masă şi au discutat "bărbăteşte". Iar după 4 ore, au anunţat împreună că Guvernul va trece printr-o remaniere. Sunt cinci miniştri care ar urma să plece de la Palatul Victoria. Motivul remanierii dar şi sursa nemulţumirii lui Tudose ar fi un sondaj care arată că încrederea românilor în Executiv s-a prăbuşit.

Noua criză în PSD începe cu un apel la calm şi o discuţie ca-ntre bărbaţi. Despre guvernarea României. În timp ce Liviu Dragnea răspunde zâmbind, premierul îi evită pe jurnalişti. 

Mihai Tudose a venit la şedinţa de la PSD direct de la Palatul Cotroceni. 

După patru ore de discuţii, în spatele unor uşi închise, Dragnea şi Tudose au ieşit împreună. Cu anunţul despre lista miniştrilor care vor pleca din Guvern. 

Pe acelaşi subiect

Încă de aseară, premierul a spus că vor pleca cel puţin cinci oameni din cabinetul său. A vorbit şi despre cei cu probleme penale. Sunt trei membri. Vicepremierul Sevil Shaideh şi Rovana Plumb, vizate în dosarul Belina, dar şi ministrul delegat pentru relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, acuzat că a trucat angajări. 

Potrivit unor surse, vizaţi de remaniere mai sunt şeful de la transporturi, Răzvan Cuc, şi ministrul pentru mediul de Afaceri, Ilan Laufer. Scandalul din PSD ridică Opoziţiei mingea la fileu. 

Sunt voci care spun că episodul de acum 100 de zile se repetă. Când PSD şi-a demis propriul Guvern condus de Sorin Grindeanu. Criza politică poate declanşa o criză economică. În vară s-au simţit efectele. Leul a fost mai slab, iar euro a început să urce până aproape de pragul critic de 4,6 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » E din nou CRIZĂ în guvernul PSD. Premierul Tudose se contrează cu şeful partidului, Liviu Dragnea