Antena Meniu Search
x

În Bârlad, oamenii n-au putut vota la referendum timp de o oră, pentru că preşedintele unei secţii s-a trezit mai târziu

Referendum pentru familie. În judeţul Vaslui s-au deschis fără probleme toate secțiile de votare, cu excepția secției 67 din municipiul Bârlad.

În Bârlad, oamenii n-au putut vota la referendum timp de o oră, pentru că preşedintele unei secţi s-a trezit mai târziu
În Bârlad, oamenii n-au putut vota la referendum timp de o oră, pentru că preşedintele unei secţi s-a trezit mai târziu - Observator.tv

Referendum pentru familie. În judeţul Vaslui s-au deschis fără probleme toate secțiile de votare, cu excepția secției 67 din municipiul Bârlad.

Secţia cu pricina a fost deschisă cu aproape o oră mai târziu, la ora 7.50, pentru că a întârziat președintele secției.

Omul a avut probele cu somnul, trezindu-se mai târziu.

"În judeţul Vaslui s-au deschis fără probleme toate secţiile de votare din judeţ, cu excepţia secţiei nr. 67 din municipiul Bârlad, care a fost deschisă la ora 7,50 din cauză că preşedintele secţiei s-a trezit mai târziu", au precizat reprezentanţii Prefecturii Vaslui.

Pe acelaşi subiect

Autorităţile au anunţat că, la nivelul judeţului, au fost luat toate măsurile pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul desfăşurării referendumului naţional.

În Vaslui sunt deschise 526 secţii de votare şi sunt disponibile 448.636 buletine de vot.

Secţiile de votare s-au deschis sâmbătă, la ora 7,00, peste 18.000.000 de alegători fiind aşteptaţi la urne, până la ora 21,00, la referendumul pentru revizuirea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie.

Românii sunt chemaţi să răspundă cu 'Da' sau 'Nu' la întrebarea: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » În Bârlad, oamenii n-au putut vota la referendum timp de o oră, pentru că preşedintele unei secţii s-a trezit mai târziu