Antena Meniu Search
x

DE NECREZUT! Profesoara care venea la ore cu un cuţit în geantă şi îşi blestema colegii în faţa elevilor s-a întors la catedră

Deşi declarată inaptă de o comisie a DSP Constanţa, profesoara care susţine că este Regina Egiptului şi care intra la ore cu un cuţit în geantă s-a întors.

Vezi și

Deşi declarată inaptă de o comisie a DSP Constanţa, profesoara care susţine că este Regina Egiptului şi care intra la ore cu un cuţit în geantă s-a întors la şcoală. Cu o adeverinţă favorabilă obţinută acum de la un psihiatru privat, femeia vine în faţa elevilor, deşi în timpul orelor priveşte în gol şi pare absentă, spune chiar directorul. Legal, însă, e acoperită de acte şi nu poate fi suspendată. Disperaţi, cei din conducerea şcolii mai au o ultimă speranţă, să conteste evaluarea psihiatrului la Colegiul Medicilor.

Cătălin Agafiţei, directorul şcolii din Constanţa unde predă profesoara de engleză: "Le-a spus copiilor că are un cuţit la ea, pentru că se simte urmărită şi ameninţată, a blestemat anumiţi colegi din şcoală."

Profesoara care le spunea copiilor la ora de engleză blesteme este tot la catedră. Deşi peste 30 de părinţi s-au plâns anul trecut şi au cerut să fie schimbată. Acum, se apără cu evaluarea unui psihiatru privat. 

Calvarul copiilor a reînceput odată cu şcoala, iar părinţii sunt îngrijoraţi. Cătălin Agafiţei, directorul şcolii din Constanţa unde predă profesoara de engleză: "Vreau să fie evaluată corect, vreau ca elevii din şcoala mea să beneficieze de cursuri de engleză performante şi nu de lecţii de spiritism." 

Pe acelaşi subiect

Hârtia pe care dascălul a obţinut-o de la psihiatru anulează orice recomandare a unui psiholog şcolar. Practic, legea este de partea ei, chiar dacă o şcoală întreagă îi contestă comportamentul. 

Cu alte cuvinte, scoaterea, chiar şi temporară, a unui asemenea dascăl din sistemul de învăţământ pare o problemă fără rezolvare. 

Doar Colegiul Medicilor poate anula evaluarea care i-a dat dreptul profesoarei să se întoarcă la catedră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » DE NECREZUT! Profesoara care venea la ore cu un cuţit în geantă şi îşi blestema colegii în faţa elevilor s-a întors la catedră