Antena Meniu Search
x

REMEDII NATURISTE împotriva cearcănelor!

Ce poate fi mai cumplit decât să te trezeşti dimineaţă cu cearcăne? Nu se pot ascunde decât sub un strat gros de farduri, care - din păcate - arată mult prea fals

Vezi și

Ce poate fi mai cumplit decât să te trezeşti dimineaţă cu cearcăne? Nu se pot ascunde decât sub un strat gros de farduri, care - din păcate - arată mult prea fals

Oamenii sunt tentaţi să creadă că cearcănele sunt rezultatul nopţilor pierdute şi a oboselii acumulate. Însă, de cele mai multe ori, adevărul este altul.

"Cearcănele apar ca un proces al îmbătrânirii. Atunci când înaintăm în vârstă, se modifică atât textura pielii şi aspectul pielii, aşa că piele devine un pic mai moale, mai laxă, se poate să se pigmenteze în mod fiziologic, cu un pigment pe bază de fier, care este conţinut în vasele de sânge. Acest pigment apare în piele, pentru că în jurul ochilor, există un muschi. Se numeşte muşchiul periocular, care este foarte bine vascularizat", spune dermatologul Ana-Maria Dumitrescu.

Cum puteţi preveni instalarea cearcănelor? Cu ce aveţi prin cămară sau prin frigider. Feliile de cartof sunt foarte bine puse, câteva minute. 10-15-20 de minute, puse câte o felie de cartof pentru a ajuta, a hidrata, pielea din jurul ochilor şi pentru a dispărea cearcănele.

Chiar şi menta este eficientă în lupta împotriva cearcănelor. Un alt remediu naturist este ceaiul verde. Acesta conţine cofeină care ajută la contractarea vaselor de sânge.

De asemenea, nu trebuie să uitaţi de masajul zilnic al ochilor.

Însă toate remediile naturiste nu au niciun efect, dacă nu vă hidrataţi corespunzător şi nu dormiţi minimum 8 ore pe noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » REMEDII NATURISTE împotriva cearcănelor!