Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rețetă de friptură de miel ca la restaurant

Meniul de Paști nu este complet fără celebra friptură de miel. Cum duminică vom sta în case, mulţi fără o parte din familie, ar fi tentaţia să renunţăm la această delicatesă.

de Redactia Observator

la 19.04.2020 , 12:02

  • Rețetă inedită pentru acest Paște.
  • Cât costă un meniu.

Meniul de Paști nu este complet fără celebra friptură de miel. Cum duminică vom sta în case, mulţi fără o parte din familie, ar fi tentaţia să renunţăm la această delicatesă. Restaurantele vin, însă, cu o propunere pentru cei care nu vor să-şi pună pofta în cui, dar nici nu vor să iasă la cumpărături: friptura gata pregătită pe care trebuie doar să o puneţi la cuptor. Aflaţi detaliile din materialul video de mai sus.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Vă păstrați susținerea pentru același candidat la reluarea alegerilor prezidențiale?
Observator » Ştiri sociale » Rețetă de friptură de miel ca la restaurant