Antena Meniu Search
x

REVOLTĂTOR: Un medic din Galaţi le numeşte MAIMUŢE pe mame

După ce, la începutul lunii iunie, o pacientă care urma să nască pe 8 iulie la Focşani a adresat o scrisoare către Spitalul Judeţean din oraş, mai multe mame din întreaga ţară i-au sărit în apărare.

După ce, la începutul lunii iunie, o pacientă care urma să nască pe 8 iulie la Focşani a adresat o scrisoare către Spitalul Judeţean din oraş, mai multe mame din întreaga ţară i-au sărit în apărare.

În document, Raluca Simion întreba care sunt condițiile de care vor beneficia la naștere ea și copilul. De asemenea, adresa anumite cereri și solicita un răspuns, dacă sunt posibile.

Conducerea Spitalului Judeţean Focşani nu a răspuns, însă un medic din Galaţi a intervenit pe Facebook. Iritat de întrebările și cererile pacientei, doctorul a adresat viitoarei fraze precum: ”Poți să naști stând în cap” sau ”Cum îți sună fofoloanca cu puroi?”.

Iar pe mamele care au sărit în apărarea pacientei le ilustrează drept MAIMUŢE!

Doctorul Iulian Mihăilă o numește pe pacientă ”ignorantă mică” și scrie că ”99% dintre români habar n-au pe ce planetă trăiesc. Habar n-au de legislație. Habar n-au nimic”.

În privința durerilor de la naștere, medicul îi scrie astfel pacientei: ”Habar n-ai despre ce vorbești. Nașterea naturală implică dureri. Negestionabile așa cum bănuiești tu. Dacă nu te poți împăca cu ideea asta, mai bine nu fă copii”.

Apoi el o invită, ironic, să mănânce: ”Și da, bea și mănâncă, să ai ce voma în momentul în care începi să împingi. Pentru că exact asta lipsea, tu vomitând în timp ce naști”.

Reacția medicului i-a adus un val de critici pe Facebook, în primul rând de la alte mămici, cărora le-a răspuns publicând o fotografie cu maimuțe care strigă, referire la “mămicile alea care au ținut morțiș să o aducă pe mama în discuție”.

sursa: tolo.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » REVOLTĂTOR: Un medic din Galaţi le numeşte MAIMUŢE pe mame